Velkommen til Ski Bygg Meny

Badet ditt blir til hos Ski Bygg

Siste nytt

Utstyr til badet

Utstyr til badet

På badet bør kraner og dusjutstyr passe til hverandre, i tillegg til at det skal det stå i stil med de øvrige produktene. Kjøkkenkranen skal ha de funksjoner som tilfredsstiller dine behov i tillegg til å stå i stil til kjøkkenet.

Ønsker du deg badstue?

Ønsker du deg badstue?

Vi har stort utvalg av utstyr til badstue fra Tylø. Vi kan også levere hele utvalget fra Tylø som
også steamdusjer og ferdige badstuerom. Eller kanskje du ønsker å bygge badstue?

Alt du trenger til grunnarbeidet

Alt du trenger til grunnarbeidet

Vi har alt du trenger til grunnarbeidet, når du skal pusse opp, eller bygge nytt bad. Alt fra lim, og avrettingsmasse, til vannlåser og slukrister. I tillegg har vi Skis største utvalg i rørdeler. Vi har også tett samarbeid med Ski VVS, som er en del av Ski Bygg gruppen.

Bergersen flis

Bergersen flis

Fliser kan det være rasjonelt å bestemme seg for samtidig med at man ser på innredning og planløsning. Vi har et stort utvalg av fliser fra Bergersen flis, og vi kan selvfølgelig også skaffe en flislegger for deg.

Bli inspirert

Bli inspirert

Badromsutstillingen til Ski Bygg er et godt sted å starte når du ønsker å realisere ditt nye baderom. I våre utstillinger viser vi små og store baderomsmøbler, dusjløsninger, badekar, fliser og sanitærprodukter. Trendy design med smarte
løsninger til inspirasjon.

Vi hjelper deg å planlegge ditt bad

Vi hjelper deg å planlegge ditt bad

Vi bistår gjerne med planleggingen. Bygge baderom kan by på overraskelser og problemer som det kan være bra å få luket vekk tidlig i prosessen. Vi har god erfaring med å se løsninger. Ofte kan det ligge stor forskjell i valg av små detaljer. Vi er guiden du trenger i produktjungelen på veien til et nytt moderne og funksjonelt bad.