Velkommen til Ski Bygg Meny

Ski Bygg - fokus på miljø

For Ski Bygg er miljø et viktig tema, og samtlige av våre avdelinger ble sertifiserte miljøfyrtårn i 2017, med alle de tiltak det innebærer. Vi jobber hele tiden med nye tiltak for miljøforbedring, og det har et høyt fokus hos oss i alle prosesser.

Siste nytt

Interiør med sjel

Interiør med sjel

Kombiner treverk med andre materialer for å skape kontraster i interiøret. Da kommer treverkets naturlige varme til sin rett. - Les mer om hvordan du lykkes med tre i hjemmet,  samt mange andre spennende artikler om alt fra gulv til panel og listverk.

Dette er massivtre

Dette er massivtre

Massivtre er på mange måter vår moderne tids svar på lafteteknikken som har preget norsk byggeskikk i over tusen år.

Ski Bygg Gruppen satser på massivtre

Ski Bygg Gruppen satser på massivtre

Ski Bygg Gruppen har gått tungt inn i Splitkon AS som bygger en ny fabrikk for produksjon av CLT-elementer i Åmot i Buskerud. Fabrikken skal produsere massivtre i storformat opp til 16 meters lengder, 3,6 meters bredde og 30 cm
tykke.

Til værs med Ski Bygg

Til værs med Ski Bygg

30 år etter at tårnet i Gaupesteinmarka i Ski raste sammen av dårlig vedlikehold har en gjeng mannfolk sørget for å reise et nytt 12 meter høyt tårn. Ski Bygg har sponset med gratis materialer og dugnadsgjengen satte opp tårnet i løpet av
halvannen måned.

Et grønt pilotprosjekt

Et grønt pilotprosjekt

Ski Bygg har bygget et nytt kaldtlager. Bygget er et grønt pilotprosjekt med samvirke mellom massivtre vegger og tak, samt et bæresystem av limtre.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

Miljø har høyt fokus hos Ski Bygg, og samtlige av Ski Bygg sine butikker ble sertifiserte miljøfyrtårn i 2017.  Miljøfyrtårn er et konkret og effektivt verktøy som hjelper deg med å ta smarte og lønnsomme miljøvalg.

Tenk miljø - trefiberisolasjon

Tenk miljø - trefiberisolasjon

Det er mange grunner til å velge trefiberisolasjon. Det er et naturlig produkt produsert av en fornybar råvare. Effekten trefiberisolasjon gir kan sammenlignes med det man opplever i tømmerhytter – et lunt og behagelig inneklima med en jevn temperatur.

Kan vi redde miljøet ved å bruke tre?

Kan vi redde miljøet ved å bruke tre?

Regjeringens hovedmål er at Norge skal bli karbonnøytralt innen 2030. Bruk av tre som byggemateriale kan gi et viktig bidrag til å nå dette målet.

Trelasthandlern Ski Bygg

Trelasthandlern Ski Bygg

"– Ski Bygg er opptatt av miljøaspektet – å leve grønnere. Vi er veldig opptatt av hvordan vi kan bidra til å utvikle morgendagens bolig med byggetekniske løsninger. Boligen skal være både energieffekt og gode å bo i".