Velkommen til Ski Bygg Meny

Landets beste og mest oppdaterte avdeling for integrerte hvitevarer?

Kom å se selv! Vi mener at vi har den største og mest komplette utstillingen av integrerte hvitevarer fra våre samarbeidspatrnere, Siemens, Neff og Miele.

Utstillingen endrer vi så snart våre leverandører kommer med nye produkter slik at du kan se  og få demonstrert nyhetene hos oss.
Vi har de aller fleste produktene koblet opp så de ikke bare kan besiktiges, men du kan også trykke og gjøre deg kjent med de forskjellige betjeningsformene og menyene. 
Dette er en stor fordel for deg når du skal investere i nye hvitevarer som skal tjene deg i mange år. 

Våre hvitevarekonsulenter har til sammen 50 års erfaring fra elektronikkbransjen og kan det meste som er å kunne om integrerte hvitevarer. De innehar selvfølgelig spesielt god kompetanse på produktene fra våre utvalgte leverandører.
 

Siste nytt

Ved behov for service på dine hvitevarer

Ved behov for service på dine hvitevarer

Her finner du generell informasjon og en beskrivelse av hva som trengs av informasjon på de forskjellige produkter og merker for å få bestilt service.

Veiledning og råd

Veiledning og råd

Når du går til anskaffelse av integrerte hvitevarer er det mange variabler å ta hensyn til. Dette gjelder uansett om man skal bytte hvitevarer i sitt eksisterende kjøkken eller det er i forbindelse med at man bytter kjøkken. Her finner du informasjon om hva bør du tenke på ved valg av nye hvitevarer.

Leverandører hvitevarer

Leverandører hvitevarer

Besøk vår komplette utstilling av integrerte hvitevarer fra våre samarbeidspartnere, Siemens, Neff og Miele. I tillegg fører vi kjølehjørner fra Norcool, og ventilasjon fra Røroos Metall. Les mer om vårt utvalg og våre leverandører her!

Hvitevarenyheter

Hvitevarenyheter

Styr hvitevarene dine med en app - hev og senk benkeventilasjon,vask og tørk oppvask på under en time...  Det finnes mange spennende nyheter innenfor hvitevareverdenen. 

Kjøkkenventilasjon

Kjøkkenventilasjon

Normalventilasjon, resirkulert ventilasjon eller balansert ventilasjon? Uansett hva du ønsker - vi kan ventilasjon, og leverer kjøkkenventilatorer og hetter til alle ventilasjons former.