Velkommen til Ski Bygg Meny

Hvordan bygge terrasse!

Vi i Ski Bygg har stort fokus på trelast og liker å omtale oss selv som trelasthandleren. Vi har lange tradisjoner og høy kompetanse innen trelastfaget. Vi velger ingen raske løsninger og er svært opptatt av trelastkvaliteten vi tilbyr markedet, - vi har en gjennomarbeidet strategi på hvilke skogområde vi ønsker å hente vår trelast fra. For at du som kunde skal blir fornøyd med sluttresultatet og at investeringen på din bolig skal stå seg i mange år. I vårt sortiment på terrassebord finner du Kebony som er miljøvennlig, patentert trebehandlingsprosess utviklet i Norge, Moelven som har en rekke valgmuligheter innen naturprodukteri heltre,  Alvdal med sine varianter av særegne impregnerte terrassebord, og kompositt fra Fiberon, som er et slitesterkt og vedlikeholdsvennlig terrassegulv av komposittmateriale.

Vi i Ski Bygg er opptatt av effektiv byggeprosess.
Faste lengder på trelast bidrar til rask bygging og lite kapp som gir god totaløkonomi. Vi kan tilby et bredt lager sortiment, men vi kan også tilby skreddersøm.

Kontakt oss for hjelp med ditt terrasseprosjekt!

Siste nytt

Treverk til utendørs bruk

Treverk til utendørs bruk

Når vi skal velge treverk til utendørs bruk må vi ta noen ekstra hensyn for at resultatet skal bli bra. I tillegg til at trematerialene skal se flott ut, er det viktig at treverket tåler belastningen det blir utsatt for over tid.

Camo - gjør skruene usynlige

Camo - gjør skruene usynlige

Camo er et system for kantinnfesting ved montering av terrassebord. Skruene blir skjult, og er ikke synlige på overflaten. Camo skrumal er laget for å fungere med spesialdesignede Camo-freseskruer.

Vi hjelper deg å planlegge din terrasse

Vi hjelper deg å planlegge din terrasse

Vi ønsker at du som kunde skal bli fornøyd med resultatet av ditt prosjekt. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med ditt prosjekt og dine drømmer, om terrasse, et perfekt utemiljø, eller fasade.

Velg riktig terrassebord

Velg riktig terrassebord

Skal du velge vanlig impregnert terrassebord, malmfuru, varmebehandlet, Kebony, kompositt, eller Royal? Hos Ski Bygg jobber det folk i trelasten som kan gi riktige råd. Her er en oversikt over lagerførte terrassebord.

Hva bør du tenke på når du skal velge materialer til din terrasse?

Hva bør du tenke på når du skal velge materialer til din terrasse?

I skandinaviske boliger flyter inne og ute stadig mer over i hverandre. Vi vil være ute når vi er inne, og inne når vi er ute. I hvert fall målt i opplevelse. Vi gjør nemlig alt vi kan for å forlenge den korte sommeren og skape en følelse av at vi befinner oss i naturen, når vi sitter i uterommet.

Hvordan bruke terrassebord til utendørs gangveier

Hvordan bruke terrassebord til utendørs gangveier

Et godt planlagt uterom kan øke en eiendoms verdi med opptil 20 prosent. Og planen bør inneholde en måte å få adgang til uterommet på, det være seg via gangveier, stier eller beplantede områder. Mange velger å utnytte området rundt hjemmet sitt ved å bygge en terrasse, og bruker andre materialer for å knytte sammen de ulike områdene i hagen.

Inspirerende terrasse-ideer

Inspirerende terrasse-ideer

Ifølge en undersøkelse anser et flertall av hus- og bedriftseiere tre som sitt foretrukne materiale for terrasser. Trebord er naturlig vakre og innbydende, og gjør seg godt med de aller fleste bygninger og hager. Her får du noen terrasse-ideer som kan hjelpe deg å skape vakre og bærekraftige tre-terrasser.

Anbefalte avstander på terrassebord

Anbefalte avstander på terrassebord

Ski Bygg fører mange varianter av terrassebord der fuktinnholdet varierer. Hvor våte materialene er når terrassen bygges, kan få avgjørende betydning for hvordan terrassen ser ut når det har gått noen måneder…

Helt konge med royal

Helt konge med royal

Royal impregnert trevirke er en linoljebehandlet cu-impregnert furu. Impregneringen skjer under trykk og varme i en prosesstank. Under oljebehandlingen blir trevirket ettertørket. Det sprekker derfor mindre opp enn ubehandlet eller tradisjonelt impregnert trevirke.