Velkommen til Ski Bygg Meny

Sigdal og Mobalpa kjøkkeninnredning, en egen avdeling med hvitevarer, og Rival garderobe.

Hos Ski Bygg finner du et av norges største kjøkkensentere. Vi fører merkene Sigdal og Mobalpa, i tillegg til at vi har en egen hvitevareavdeling.
Valgene bak disse kjøkkenmerkene er bevisste. De gjenspeiler verdier som er viktige for Ski Bygg som helhet, som kvalitet, leveringssikkerhet, og design.

Mobalpa er en av Frankrikes største og eldste kjøkkenprodusenter, og har levert kvalitetskjøkken i over 100 år. De har en innovativ, moderne stil, med fleksible løsninger og skreddersydde muligheter.
Sigdal kjøkken har eksistert siden 1950, og er anerkjent som en av de fremste innen skandinavisk kjøkkeninnredning kjøkkeninnredning.

Hos oss kan du bli inspirert blant et stort antall kjøkkeninnredninger i mange farger og utforminger!
Nå pusser vi opp for å bli nye, med et stort antall nye kjøkkenutstillinger, kom gjerne innom og ta en titt!

Siste nytt

Rival garderobe

Rival garderobe

Rival har innredning og skyvedører som vi skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Vi pusser opp våre kjøkkenutstillinger - for deg!

Vi pusser opp våre kjøkkenutstillinger - for deg!

Gulv byttes, vegger rives og nye kjøkkenutstillinger dukker opp nesten hver eneste dag!
Vi nærmer oss sluttspurten, kom gjerne innom og ta en titt allerede idag.

Sigdal kjøkken

Sigdal kjøkken

Nå pusser vi opp hele vår kjøkkenavdeling, og gleder oss til å kunne invitere dere til våre nye Sigdalbutikk som vil stå klar hos Ski Bygg ila september!

Mobalpa kjøkken

Mobalpa kjøkken

Mobalpa kjøkken er perfekt for deg som ønsker et moderne kvalitetskjøkken med mulighet for fleksible løsninger og personlig preg. Ila september står en splitter ny Mobalpabutikk klar hos Ski Bygg.  Vi holder selvfølgelig åpent likevel, så kom innom for en titt, og en kjøkkenprat!

Kontakt oss for tegnetime

Kontakt oss for tegnetime

Sammen tegner og utarbeider vi en detaljert løsning basert på dine ønsker og behov. Avtal gjerne time her: Kontaktskjema eller
tlf 64 85 46 00. 

Hvitevarer

Hvitevarer

Vi har en hvitevareavdeling med eksperter som hjelper deg å velge hvitevarer til ditt kjøkken. Vi har utstilt mange modeller og de fleste er koblet til strøm slik at du kan prøve produktene!