Velkommen til Ski Bygg Meny

Norges råeste kjøkkenavdeling!

Vi fører merkene Sigdal og Mobalpa, i tillegg til at vi har landets mest oppdaterte avdeling for integrerte hvitevarer. Valgene bak våre kjøkkenmerker er bevisste. De gjenspeiler verdier som er viktige for Ski Bygg som helhet, som kvalitet, leveringssikkerhet, og design. Mobalpa er en av Frankrikes største og eldste kjøkkenprodusenter, og har levert kvalitetskjøkken i over 100 år. De har en innovativ, moderne stil, med fleksible løsninger og skreddersydde muligheter. Sigdal kjøkken har eksistert siden 1950, og er anerkjent som en av de fremste innen skandinavisk kjøkkeninnredning.

Langåpent!
Ut april har vi langåpent her på Ski Bygg til kl. 07.00 - 20.00
Kjøkken har åpent 09.00 - 20.00
Vi har i tillegg ny fast åpningstid på lørdager 09.00 - 16.00!

Velkommen til vårt splitter nye opplevelsessenter!

Siste nytt

Årets Forbrukerselger 2017

Årets Forbrukerselger 2017

Siv var en av tre nominerte.
– Det er salgsavdelingen hos Sigdal som står for nominasjonene.

Ski Bygg leverer kjøkken til Magasinparken

Ski Bygg leverer kjøkken til Magasinparken

Ski Bygg leverer kjøkken til Ski Tårn av Code og Urban Villas som bygges i Magasinleiren, i Ski Vest.
På hvert sitt prosjekt, er kjøkkenmodellene Sigdal Scala og Mobalpa Kiffa Z-line er de utvagte kjøkkenmodellene følger med som standard i de nye boligene.

Rival garderobe

Rival garderobe

Rival har innredning og skyvedører som vi skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Norges råeste kjøkkenavdeling er nyoppusset!

Norges råeste kjøkkenavdeling er nyoppusset!

Kom og besøk Norges råeste kjøkkenavdeling, med 50 nyoppussede utstillinger fra Mobalpa og Sigdal!

Sigdal kjøkken

Sigdal kjøkken

Sigdal er en del av norges råeste kjøkkenavdeling her hos Ski Bygg. Vi har et stort antall utstillinger, med tilkoblede hvitevarer så du kan teste selv. Vi hjelper deg å tegne og planlegge ditt kjøkken.

Mobalpa kjøkken

Mobalpa kjøkken

Mobalpa kjøkken er perfekt for deg som ønsker et moderne kvalitetskjøkken med mulighet for fleksible løsninger og personlig preg.

Kontakt oss for tegnetime

Kontakt oss for tegnetime

Din kjøkkendrøm starter hos Ski Bygg. Vi følger deg hele veien fra ide til ferdigstillelse, og du kan være trygg på at du får det kvalitetskjøkkenet du ønsker deg. Start reisen i dag, book en tegnetime!

Hvitevarer

Hvitevarer

Vi har en hvitevareavdeling med eksperter som hjelper deg å velge hvitevarer til ditt kjøkken. Vi har utstilt mange modeller og de fleste er koblet til strøm slik at du kan prøve produktene!