Velkommen til Ski Bygg Meny

Norges råeste kjøkkenavdeling!

Vi fører merkene Sigdal og Mobalpa, i tillegg til at vi har landets mest oppdaterte avdeling for integrerte hvitevarer. Valgene bak våre kjøkkenmerker er bevisste. De gjenspeiler verdier som er viktige for Ski Bygg som helhet, som kvalitet, leveringssikkerhet, og design. Mobalpa er en av Frankrikes største og eldste kjøkkenprodusenter, og har levert kvalitetskjøkken i over 100 år. De har en innovativ, moderne stil, med fleksible løsninger og skreddersydde muligheter. Sigdal kjøkken har eksistert siden 1950, og er anerkjent som en av de fremste innen skandinavisk kjøkkeninnredning.

Åpningstider:
Kjøkken har åpent alle hverdager 09.00 - 18.00
Lørdager 09.00 - 16.00!


Gjelder ved bestilling 19.8 - 24.11, med levering innen 31.12.2019.
Kan ikke kombineres med andre kampanjer eller avtaler. Gjelder privatpersoner.

Siste nytt

Handle på nett med hjemlevering eller hente selv

Handle på nett med hjemlevering eller hente selv

Du kan enkelt handle produkter i vår nettbutikk og få de levert hjem eller du kan hente de selv. Logg inn i nettbutikk eller opprett konto her. 

Vintemperaturer

Vintemperaturer

Riktig serveringstemperatur er viktig for at vinen skal vise seg fra sin beste side. Alt for ofte serveres rødvinen for varm og hvitvinen for kald.

En lærerik kveld for husbyggere

En lærerik kveld for husbyggere

Hedalm-Anebyhus avdeling Ski i samarbeide med Sigdal inviterte potensielle husbyggere til en lærerik kveld hos Ski Bygg.

Se ditt nye kjøkken

Se ditt nye kjøkken "live" hjemme i 3D

Super NYHET til deg som vil se ditt nye kjøkken "live" hjemme i ro og mak. Som første produsent i Europa kan Sigdal nå vise deg en virkelighetstro 3D-animasjon av ditt nye kjøkken, akkurat slik det kommer til å se ut i ditt eget hjem.

Årets Forbrukerselger 2017

Årets Forbrukerselger 2017

Siv var en av tre nominerte.
– Det er salgsavdelingen hos Sigdal som står for nominasjonene.

Ski Bygg leverer kjøkken til Magasinparken

Ski Bygg leverer kjøkken til Magasinparken

Ski Bygg leverer kjøkken til Ski Tårn av Code og Urban Villas som bygges i Magasinleiren, i Ski Vest.
På hvert sitt prosjekt, er kjøkkenmodellene Sigdal Scala og Mobalpa Kiffa Z-line er de utvagte kjøkkenmodellene følger med som standard i de nye boligene.

Rival garderobe

Rival garderobe

Rival har innredning og skyvedører som vi skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Sigdal kjøkken

Sigdal kjøkken

Sigdal er en del av norges råeste kjøkkenavdeling her hos Ski Bygg. Vi har et stort antall utstillinger, med tilkoblede hvitevarer så du kan teste selv. Vi hjelper deg å tegne og planlegge ditt kjøkken.

Mobalpa kjøkken

Mobalpa kjøkken

Mobalpa kjøkken er perfekt for deg som ønsker et moderne kvalitetskjøkken med mulighet for fleksible løsninger og personlig preg.

Kontakt oss for tegnetime

Kontakt oss for tegnetime

Din kjøkkendrøm starter hos Ski Bygg. Vi følger deg hele veien fra ide til ferdigstillelse, og du kan være trygg på at du får det kvalitetskjøkkenet du ønsker deg. Start reisen i dag, book en tegnetime!

Landets beste og mest oppdaterte avdeling for integrerte hvitevarer?

Landets beste og mest oppdaterte avdeling for integrerte hvitevarer?

Kom å se selv! Vi mener at vi har den største og mest komplette utstillingen av integrerte hvitevarer fra våre samarbeidspartnere, Siemens, Neff og Miele. De aller fleste utstillingene er koblet til strøm slik at du kan teste produktene og våre eksperter vil  hjelpe deg med å velge riktige hvitevarer til ditt kjøkken.