Velkommen til Ski Bygg Meny

Her finner du ledige stillinger hos Ski Bygg

 Ski Bygg er en av landets største byggevarehus, og det er vi stolte av. Med jevne mellomrom har vi behov for å finne nye medarbeidere. Her på våre nettsider vil du finne de stillingene som er utlyst til enhver tid. Som ansatt i Ski Bygg vil du bli en del av et spennende og utfordrende team med fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet. Vi er IA-Bedrift og jobber for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi kan love deg at ingen dag blir lik, da kundene alltid byr på nye, spennende utfordringer.

 Les om våre verdier her!

Siste nytt

Mobalpa Grini søker KAM til vår flotte kjøkkenavdeling

Mobalpa er i ferd med å få et godt fotfeste som leverandør til prosjekt-/proff markedet og vi ønsker å utvide staben og søker etter en strukturert person med relevant erfaring fra innredning og/eller byggebransjen. En person som ønsker å gi det lille ekstra og som ved å speile våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent bidrar til å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.

Har du erfaring fra prosjektsalg kjøkken?

Vi søker nå en medarbeider med stort driv og engasjement som evner å sette seg inn i kundens behov og sørger for at salgsopplevelsen til kunden blir ivaretatt med topp service og godt humør. Du er en strukturert person med relevant erfaring fra innredning og/eller byggebransjen. En som ønsker å gi det lille ekstra og som ved å speile våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent bidrar til å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.

Teamleder kasse/info/sentralbord

Ski Bygg avdeling Ski søker etter en ny teamleder for vår avdeling kasse/informasjon/sentralbord, da vår nåværende leder skal gå av med pensjon. Vi søker deg som gir det lille ekstra, og som skiller seg ut med entusiasme og stort engasjement. Du speiler våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent, og bidrar med å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.

Proffselger

Til vår fagavdeling på Ski, søker vi etter en motivert proffselger med godt humør og som trives i et hektisk miljø. Du vil sammen med 10 andre proffselgere, inngå i et team med høy faglig kompetanse hvor kvalitet settes i høysetet. Vi søker deg som gir det lille ekstra, og som skiller seg ut med entusiasme og stort engasjement. Du speiler våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent, og bidrar med å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.

Er du vår nye montasjeleder?

I Norges flotteste kjøkkenavdeling - Mobalpa Grini – som er en avdeling under Ski Bygg as, er det nå ledig fast stilling- fulltid som montasjeleder /servicemontør. Du vil få muligheten til å jobbe med Mobalpa kjøkken/bad og Rival skyvedørsgarderober samt markedets største og beste leverandører av hvitevarer.