Velkommen til Ski Bygg Meny

Her finner du ledige stillinger hos Ski Bygg

 Ski Bygg er en av landets største byggevarehus, og det er vi stolte av. Med jevne mellomrom har vi behov for å finne nye medarbeidere. Her på våre nettsider vil du finne de stillingene som er utlyst til enhver tid. Som ansatt i Ski Bygg vil du bli en del av et spennende og utfordrende team med fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet. Vi er IA-Bedrift og jobber for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi kan love deg at ingen dag blir lik, da kundene alltid byr på nye, spennende utfordringer.

 Les om våre verdier her!

Siste nytt

Er du positiv, med vinnervilje og erfaring med salg av kjøkken, bad og garderobe?

Da er du den rette for oss! Vi trenger nå å utvide staben med nye medarbeidere med stort driv og engasjement som evner å sette seg inn i kundens behov og sørger for at salgsopplevelsen til kunden blir ivaretatt med topp service og godt humør. Vi søker kjøkkenkonsulenter til forbrukermarkedet som er fremoverlente med glimt i øyet!

Er du vår nye montasjeleder?

I Norges flotteste kjøkkenavdeling - Mobalpa Grini – som er en avdeling under Ski Bygg as, er det nå ledig fast stilling- fulltid som montasjeleder /servicemontør. Du vil få muligheten til å jobbe med Mobalpa kjøkken/bad og Rival skyvedørsgarderober samt markedets største og beste leverandører av hvitevarer. 

Lager- og logistikkmedarbeider

Ski Bygg avdeling Ski søker etter en dyktig lager- og logistikkmedarbeider til lager A. Vi søker deg som gir det lille ekstra, og som skiller seg ut med entusiasme og stort engasjement. Du speiler våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent, og bidrar med å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.