Velkommen til Ski Bygg Meny

Her finner du ledige stillinger hos Ski Bygg

 Ski Bygg er en av landets største byggevarehus, og det er vi stolte av. Med jevne mellomrom har vi behov for å finne nye medarbeidere. Her på våre nettsider vil du finne de stillingene som er utlyst til enhver tid. Som ansatt i Ski Bygg vil du bli en del av et spennende og utfordrende team med fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet. Vi er IA-Bedrift og jobber for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi kan love deg at ingen dag blir lik, da kundene alltid byr på nye, spennende utfordringer.

 Les om våre verdier her!

Siste nytt

Har du erfaring fra prosjektsalg kjøkken?

Vi søker nå en medarbeider med stort driv og engasjement som evner å sette seg inn i kundens behov og sørger for at salgsopplevelsen til kunden blir ivaretatt med topp service og godt humør. Du er en strukturert person med relevant erfaring fra innredning og/eller byggebransjen. En som ønsker å gi det lille ekstra og som ved å speile våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent bidrar til å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.

Vil du jobbe i vår flotte trelastavdeling?

Ski Bygg avdeling Ski søker etter en selger til vår flotte trelastavdeling på Ski. Vi søker deg som gir det lille ekstra, og som skiller seg ut med entusiasme og stort engasjement. Du speiler våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent, og bidrar med å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.

Er du vår nye montasjeleder?

Kjøkkenavdelingen i Ski Bygg er i stadig utvikling og vi ønsker å forsterke vårt montasjeteam med deg som er en dyktig og erfaren kjøkkenmontør og som i tillegg ønsker nye utfordringer. Du må i tillegg gjerne ha erfaring som leder. Vi tilbyr deg å bli en del av vårt team som i dag består av 4 erfarne og dyktige personer med noe ulike roller i teamet.