Velkommen til Ski Bygg Meny

Her finner du ledige stillinger hos Ski Bygg

 Ski Bygg er en av landets største byggevarehus, og det er vi stolte av. Med jevne mellomrom har vi behov for å finne nye medarbeidere. Her på våre nettsider vil du finne de stillingene som er utlyst til enhver tid. Som ansatt i Ski Bygg vil du bli en del av et spennende og utfordrende team med fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet. Vi er IA-Bedrift og jobber for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi kan love deg at ingen dag blir lik, da kundene alltid byr på nye, spennende utfordringer.

 Les om våre verdier her!

Siste nytt

Ekstrahjelp/deltid kjøkken

Er du interessert i interiør og ønsker å lære mer om kjøkken, garderobe og hvitevarer? Er du flink til å kommunisere med folk?

Deltidsstillinger - butikk, trelast og logistikk

Ski Bygg avdeling Ski søker etter flere engasjerte deltidsmedarbeidere. Fra november/desember utvider vi åpningstidene på Ski avdelingen, og i den forbindelse trenger vi flere deltidsansatte. Vi søker deg som gir det lille ekstra, og som skiller seg ut med entusiasme og stort engasjement. Du speiler våre kjerneverdier – pålitelig, attraktiv og fremoverlent, og bidrar med å forsterke verdiarbeidet i organisasjonen.