Velkommen til Ski Bygg Meny

Her finner du ledige stillinger hos Ski Bygg

 Ski Bygg er en av landets største byggevarehus, og det er vi stolte av. Med jevne mellomrom har vi behov for å finne nye medarbeidere. Her på våre nettsider vil du finne de stillingene som er utlyst til enhver tid. Som ansatt i Ski Bygg vil du bli en del av et spennende og utfordrende team med fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet. Vi er IA-Bedrift og jobber for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi kan love deg at ingen dag blir lik, da kundene alltid byr på nye, spennende utfordringer.

 Les om våre verdier her!

Siste nytt

Salgssjef

Ski Bygg skal styrke sin salgsavdeling på proffsiden, og vi søker derfor etter en motivert salgssjef som kan ta oss til neste nivå. Dette er en nyopprettet stilling, og som vår nye salgssjef vil du få ansvar for å utarbeide budsjetter og salgsplaner, og sikre at salgsmålene blir nådd. 

Er du vår nye servicemontør?

Kjøkkenavdelingen i Ski Bygg er i stadig utvikling og vi ønsker å forsterke vårt montasjeteam med deg som er en dyktig og erfaren kjøkkenmontør og som i tillegg ønsker nye utfordringer. Vi tilbyr deg å bli en del av vårt team som i dag består av 5 erfarne og dyktige personer med noe ulike roller i teamet.