Velkommen til Ski Bygg Meny
Kampanje på vindu

Vi har et stort utvalg av vinduer fra Natre, Gilje og Nordan. I vår nettbutikk finner du et lite utvalg.

Les mer
Kampanje på maling

Nå har vi kampanje å malingsprodukter  - elleville Ladydager med 30% på interiørmaling fra Jotun!

Les mer
Kampanje på peis og ovn

Nå har vi kampanje på peis og ovn fra Jøtul og Nordpeis. Se hele vårt sortiment i vår lokale butikk i Ski.

Les mer
Enkel løsning med stor effekt - lystunnel fra Velux

VELUX har utviklet lystunneler som gjør akkurat den jobben et vindu kunne ha gjort – lyse opp mørke områder. Har du et tak har du nemlig dagslys over alt hvis du vil.

Les mer
Kampanje på parkett

Nå har vi kampanje på Parkett. Klikk deg inn for å se vårt sortiment. Bestill  her i vår nettbutikk, eller i en av våre lokale butikker.

Les mer
Kampanje på laminat

Nå har vi kampanje på laminat fra Berry Alloc. Klikk deg inn for å se vårt sortiment. Bestill  her i vår nettbutikk, eller i en av våre lokale butikker.

Les mer
Kampanje på dører

Nå har vi kampanje på både innerdører og ytterdører, klikke deg inn for å se vårt sortiment!

Les mer
Trelastbrosjyre 2018

Bli inspirert og informert med årets trelastbrosjyre på kledning og terrassebord!

Les mer
20% på Rival skyvedørsgarderobe

Tilbudet gjelder både dører og innredninger. Bestilling innen april og med levering innen juni (omg.)
Vi prosjekterer, kontrollmåler, leverer og monterer.
Kom og se vår flotte nye utstilling – også med kjøkken og hvitevarer.

Les mer
Årets Forbrukerselger 2017

Siv var en av tre nominerte.
– Det er salgsavdelingen hos Sigdal som står for nominasjonene.

Les mer
Malingsbrosjyre 2018

Skal du male huset utvendig i år? Ta en titt på vår malingsbrosjyre, med produkter, samt råd&tips for gjennomføring av malejobben. Vi har alltid gode priser på maling!

Les mer
Årets nye utefargekart fra jotun

Et godt fargevalg er essensielt for å trives i og omkring hjemmene våre. Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på 72 utendørsfarger, spesielt utviklet og utvalgt av Jotuns dedikerte fargeeksperter. 

Les mer
Jotuns nye fargeapp

Appen Jotun ColourDesign hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Et supert planleggingsverktøy for deg som skal male ute eller inne

Les mer
Sov godt med nytt tak!

Kostnader knyttet til skifte av tak kan være høye, og det er viktig å snakke med eksperter på området i forkant av prosjektet, så du vet hva du blir nødt til å betale for og for å få en mer detaljert forståelse av hva ting vil koste. Ski Bygg samarbeider med Follo tak og vedlikehold, og vi gir deg et komplett tilbud på jobben.

Les mer
Interiør med sjel

Kombiner treverk med andre materialer for å skape kontraster i interiøret. Da kommer treverkets naturlige varme til sin rett. - Les mer om hvordan du lykkes med tre i hjemmet,  samt mange andre spennende artikler om alt fra gulv til panel og listverk.

Les mer
Slipp dagen rett inn i boligen- Velux takvindu

Dagslys og frisk luft er viktig for trivsel og velvære. Naturlig oppvarming fra solen reduserer strømutgiftene.  Når våren har blitt til sommer og det er behov for å regulere lys og varme er det smart å montere utvendige screens, som stopper mye av varmen fra solens stråler.

Les mer
Kampanje på Velux takvindu

Dagslys og frisk luft er viktig for trivsel og velvære. Naturlig oppvarming fra solen reduserer strømutgiftene.  Når våren har blitt til sommer og det er behov for å regulere lys og varme er det smart å montere utvendige screens, som stopper mye av varmen fra solens stråler.

Les mer
Takrenner og taksikring

Når du først skifter tak, kan det samtidig være verdt å skifte beslag og takrenner, samt sørge for god snøsikring. 

Les mer
Takshingel eller takpapp?

Takpapp, tenker mange når de egentlig mener takshingel. Men, du kan vanskelig finne et ord som dårligere beskriver Isola Takshingel enn "papp".

Les mer
Dempelist som gjør det umulig å smelle med dørene

For bare et par hundrelapper ekstra kan du for eksempel få en karm med dempelist som gjør det umulig å smelle med dørene, uansett hvor dårlig humøret måtte være...

Les mer
Dette er massivtre

Massivtre er på mange måter vår moderne tids svar på lafteteknikken som har preget norsk byggeskikk i over tusen år.

Les mer
Ski Bygg Gruppen satser på massivtre

Ski Bygg Gruppen har gått tungt inn i Splitkon AS som bygger en ny fabrikk for produksjon av CLT-elementer i Åmot i Buskerud. Fabrikken skal produsere massivtre i storformat opp til 16 meters lengder, 3,6 meters bredde og 30 cm
tykke.

Les mer
Til værs med Ski Bygg

30 år etter at tårnet i Gaupesteinmarka i Ski raste sammen av dårlig vedlikehold har en gjeng mannfolk sørget for å reise et nytt 12 meter høyt tårn. Ski Bygg har sponset med gratis materialer og dugnadsgjengen satte opp tårnet i løpet av
halvannen måned.

Les mer
Vi har pusset opp hele butikken!

Ila våren 2018 vil det stå klart et splitter nytt opplevelsessenter her på Ski Bygg, og vi gleder oss til å invitere dere til vår "nyåpning"!

Les mer
Innerdører skal passe din smak og din bolig.

Har du tenkt over hva en dør kan bidra med? Glassdører gir lys, tredører gir varme, skyvedører gir mer plass, dobbeltdører skaper rom og med malte dører kan du skape oppmerksomhet...

Les mer
Hvordan vaske fasade

Når trenger huset en vask?
Huset trenger en vask hvert eneste år – det er en god regel!
Da unngår du skadelig sopp- og algedannelse, og får en god sjekk av hvordan det står til med kledningen.

Les mer
Ditt unike, skreddersydde Mobalpa bad

To forskjellige opplevelser, av ett og samme rom. Vi bygger badet som passer for deg og din personlighet, helt ned til minste detalj.  Vi hjelper deg med både tegninger og planlegging.

Les mer
Ski Bygg leverer kjøkken til Magasinparken

Ski Bygg leverer kjøkken til Ski Tårn av Code og Urban Villas som bygges i Magasinleiren, i Ski Vest.
På hvert sitt prosjekt, er kjøkkenmodellene Sigdal Scala og Mobalpa Kiffa Z-line er de utvagte kjøkkenmodellene følger med som standard i de nye boligene.

Les mer
Et grønt pilotprosjekt

Ski Bygg har bygget et nytt kaldtlager. Bygget er et grønt pilotprosjekt med samvirke mellom massivtre vegger og tak, samt et bæresystem av limtre.

Les mer
Miljøfyrtårn

Miljø har høyt fokus hos Ski Bygg, og samtlige av Ski Bygg sine butikker ble sertifiserte miljøfyrtårn i 2017.  Miljøfyrtårn er et konkret og effektivt verktøy som hjelper deg med å ta smarte og lønnsomme miljøvalg.

Les mer
Fokus på miljø

Miljø har høyt fokus hos Ski Bygg, og samtlige av Ski Bygg sine butikker ble sertifiserte miljøfyrtårn i 2017.  Miljøfyrtårn er et konkret og effektivt verktøy som hjelper deg med å ta smarte og lønnsomme miljøvalg.

Les mer
Tenk miljø - trefiberisolasjon

Det er mange grunner til å velge trefiberisolasjon. Det er et naturlig produkt produsert av en fornybar råvare. Effekten trefiberisolasjon gir kan sammenlignes med det man opplever i tømmerhytter – et lunt og behagelig inneklima med en jevn temperatur.

Les mer
Laminat og høytrykkslaminat

Laminatgulv fra BerryAlloc innfrir alle forventninger. Velg mellom vanlig laminat eller "verdens sterkeste laminat"  høytrykkslaminat.

Les mer
Kjøkkendrømmen

Bredden i utvalget til Mobalpa gjør det mulig for designerne våre å utforme funksjonelle og ergonomiske kjøkken, selv på svært begrensede arealer. Den tilgjengelige plassen konfigureres og optimaliseres på millimeteren.

Les mer
Detaljene

Drømmer du om skap med rikelig, lett tilgjengelig oppbevaringsplass? Oppbevaring i skuffer og skap, har en mengde tilpasningsmuligheter med Mobalpa. Organiser og oppbevar tilbehør og viktige ingredienser slik at du alltid har dem for hånden.

Les mer
Tilpasning

Fordi innredningen av dine oppholdsrom bør gjenspeile din person og din livsstil, kan Mobalpa tilpasses dine ønsker og behov. Når vi sammen planlegger og tegner ditt Mobalpakjøkken, fokuserer vi alltid på den beste løsningen som kan kombinere ergonomi, estetikk og komfort.

Les mer
Peis eller ovn - hva skal du velge?

Peis eller ovn? Det er flere typer ildsteder å velge mellom, men hva er forskjellen og hvordan velger du det som er riktig for ditt behov?

Les mer
Hvordan male tak

Det å male taket er enkelt bare du vet hvordan. Instruksjonsfilm og veiledning finner du her.

Les mer
Lag magnetvegg eller tavlevegg med maling

Mal veggen med magnetmaling, eller tavlemaling og gjør veggen om til oppslagstavle!

Les mer
Laminat eller parkett

Parkettgulv og laminatgulv kan ha likt mønster, ha samme farge og glans.
De kan ha lik tekstur, og lik struktur. Ja faktisk har teknologien innen gulvdesign kommet så langt, at det kan det være nesten umulig å se forskjell.

Les mer
5 myter om tapetsering

Skal man virkelig vri tapetstrimmelen rett om man har satt den litt skjevt? Vi tar en nærmere kikk på fem vanlige misoppfatninger om tapetsering.

Les mer
Hvordan male inne?

Riktig verktøy er halve jobben, sies det. Det gjelder også når man skal male inne.
Her finner du enkle arbeidsbeskrivelser, samt veiledning av hvilke verktøy du trenger.

Les mer
Velux Integra - Frisk luft og bedre inneklima

Automatiske takvinduer med regnsensor
Vil du ha maksimal komfort, er VELUX INTEGRA® løsningen.
Et innovativt system for fjernbetjening av vinduer og solskjerming, og du kan åpne og lukke med bare et trykk på fjernkontrollen. 

Les mer
Bli inspirert av Jotuns nye fargekart

Bli inspirert av Jotuns nye fargekart! Et stort team i Jotun har reist verden rundt for å samle inntrykk og fange de viktigste trendene. 

Les mer
Rival garderobe

Rival har innredning og skyvedører som vi skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Les mer
Maling og tapet

Velkommen til vår malingsavdeling. i tillegg til alt av farger finner du tapeter, stoffer, samt gave- og interiørprodukter.

Les mer

Her ser du et par NEFF produkter vi anbefaler

Les mer
Vi bygger Sigdal hos Ski Bygg

Vi pusser opp hele Ski Bygg, og er i full gang i vår kjøkkenavdeling. Splitter nye Sigdal og Mobalpa-butikker vil stå klare ila september, med nye inspirerende kjøkkenutstillinger. Kom gjerne innom for å se utviklingen, eller slå av en kjøkkenprat

Les mer
Norges råeste kjøkkenavdeling er nyoppusset!

Kom og besøk Norges råeste kjøkkenavdeling, med 50 nyoppussede utstillinger fra Mobalpa og Sigdal!

Les mer

Vare 1 til 50 av totalt 140

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bruk stigende rekkefølge