Velkommen til Ski Bygg Meny
Finn varmen i vår nye utstilling på peis og ovn

Hos Ski Bygg finner du en stor varmeutstilling med peis og ovn fra Jøtul og Nordpeis. Utstillingen står splitter ny nå i september 2018. Kom innom og finn varmen hos oss!

Les mer
Recover og fiberduk

Du har satt opp vegg av gips eller sponplate, og ønsker et slett og fint resultat. Hva skal du bruke, og hvordan skal du gå frem?

Les mer
Hvordan tapetsere - så enkelt er det!

Å tapetsere er faktisk ikke så vanskelig som mange tror. Her får du både huskelisten over hva du trenger av utstyr, samt steg-for-steg monteringsanvisning.

Les mer
Hva betyr tapetsymbolene?

Kan man henge opp tapeten uten å ta hensyn til mønster eller forskyvinger?  Tåler den å bli tørket av med våt klut, eller er den kanskje 100% vaskbar? Lær deg alle symbolene her.

Les mer
Tapetbrosjyre Borge

Borge følger alltid med på trendene for å sikre at du har tilgang på tidsriktige tapeter. Bla i den nyeste brosjyren fra Borge tapeter, med et bredt utvalg av stiler som kan gi hjemmet ditt akkurat den ansiktsløftningen som du ønsker deg. 

Les mer
Våtromstapet

Nå kan man enkelt pusse opp bad, toalett og vaskerom med tidsriktige design. I Aqua finner du trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, og tapetene kan også brukes andre steder, feks. over kjøkkenbenken.

Les mer
Tapetlim for alle typer tapeter

Sortimentet av vegglim er bredt, ettersom resultatet blir bedre når limet er helt tilpasset til tapettypen.

Les mer
Tapethuset

Tapethuset AS ble etablert i 1993 og har vært en seriøs aktør i markedet siden den gang. Deer importør av tekstiler, akustikkdempende tapet, overmalbar tapet, design tapet, tepper, pledd, puter, håndklær, fakler, lys og utendørs tekstiler. Tapethuset leverer til kunder som legger vekt på kvalitet, som f.eks Ski Bygg.

Les mer
Storeys tapet

Storeys er en av Norges ledende aktører innenfor tapet, og Ski Bygg har et stort utvalg av deres tapeter.

Les mer
Borge tapet

Borge er Norges ledende leverandør av tapeter til faghandelen, som også selger også interiørtekstiler til mange butikker rundt i landet, blant annet hos Ski Bygg. De fører kjente merkevarer som Eco Wallpaper, Boråstapeter, Cole & Son og Mr. Perswall.

Les mer
Intag tapet

INTAG- Interiøragenturer J.Sveen AS- ble stiftet i 1966 og har et av Norges bredeste utvalg i interiørtekstiler, tepper, gulvbelegg, og tapeter. Ski Bygg fører et utvalg tapeter, som blant annet Sanderson, fra Intag.

Les mer
En lærerik kveld for husbyggere

Hedalm-Anebyhus avdeling Ski i samarbeide med Sigdal inviterte potensielle husbyggere til en lærerik kveld hos Ski Bygg.

Les mer
Sov godt med favorittfigurene tittende ned

VELUX har sammen med Disney utviklet en ny serie unike gardiner som er prikken over i’en på alle barne- og ungdomsrom. Fra søte Ole Brumm til tøffe prinsesser og Star Wars figurer har denne samlingen med manuelle, lystette gardiner motiver som passer for alle.

Les mer
Mobalpa prosjekt

Ski Bygg og Mobalpa  jobber også med proffkunder ifht kjøkkenprosjekter.
Ta kontakt med oss for å få tegnet og priset ditt neste prosjekt.

Les mer
Opplev alle husets rom i 360° eller VR

Se rommet i et nytt lys. Med kun mobilen for hånden kan du nå "teste" dine oppussingsplaner og idèer før du setter i gang med arbeidet.  MyDaylight-appen visualiserer hvordan dagslys kan gjøre drømmerommet ditt større og mer innbydende, og gi mer verdi til hver eneste kvadratmeter.

Les mer
Natres vindusguide

VindusGuiden til Natre er et verktøy som skal hjelpe deg med å velge de rette produktene både med tanke på utseende, komfort og funksjon. Du kan sitte i ro og mak med din PC, mobil eller nettbrett å forta dine valg.
De guider deg gjennom, trinn for trinn. Når du er ferdig får du en unik oversikt som du kan ta med til oss i Ski Bygg.

Les mer
Prøv Swedors digitale designverktøy

Her kan du prøve utvalgte modeller og uforpliktende "leke" med muligheter i overflater, farger og glass. Med Sewdoors app Door Designer kan du ta bilde av hjemmet ditt og se hvordan døren vil se ut i ditt hjem.    

Les mer
Jøtul- foretrukken leverandør på peis og ovn

Jøtul er en av våre foretrukne leverandører på peis og ovn. Vi har en stor utstilling i butikk, med de siste modellene fra Jøtul. Vi leverer alt fra inspirasjon til montering.

Les mer
Nordpeis- foretrukken leverandør på peis og ovn

Nordpeis er en av våre foretrukne leverandører innen ovn og peis. Vi har en stor utstilling i butikk, med de nyeste modellene fra Nordpeis, og hjelper deg med hele prosessen fra inspirasjon til montering.

Les mer
Kjøkkenfronter

Hvordan finne den rette miksen av farger og materialer, og hvilken effekt vil kombinasjonene gi?

 

Les mer
Benkeplater

Benkeplaten er et av kjøkkenets aller viktigste elementer. Vår designer hjelper deg å velge blant et stort utvalg av materialer og farger.

Les mer
Innovative løsninger

Våre designere finner stadig innoverende løsninger, og tilbyr innredninger med det lille ekstra.
Det er det som gjør forskjellen i hverdagen.

Les mer
Bestill produkter med hjemlevering

Ski Bygg kan frakte varene dine hjem og de aller fleste steder innenfor Akershus, Oslo, Østfold og Buskerud Syd kan vi også levere med kranbil. Enkelte varer kan vi levere til hele Norge ved hjelp av Posten/Bring.

Les mer
Dette bør du vite om innerdører

En dør er ikke bare en dør. Det viktigste med en innerdør er faktisk det som er usynlig, nemlig innsiden. Når du velger nye dører, bør du naturligvis velge et design som passer til hjemmet ditt, men også tenke på hvilken funksjon døren skal ha i boligen.

Les mer
SmartClose - unngå dører som smeller igjen i ditt hjem

Kjøkkenfrontene og dolokket har hatt denne egenskapen i mange år. Med Swedoors  SmartClose kan også dine innerdører gli mykt og smidig igjen.

Les mer
Se ditt nye kjøkken "live" hjemme i 3D

Super NYHET til deg som vil se ditt nye kjøkken "live" hjemme i ro og mak. Som første produsent i Europa kan Sigdal nå vise deg en virkelighetstro 3D-animasjon av ditt nye kjøkken, akkurat slik det kommer til å se ut i ditt eget hjem.

Les mer
Vår nye gulvutstilling

I mars stod vår splitter nye gulvavdeling klar i vårt nye opplevelsessenter med en stor utstilling innen både parkett, laminat og heltregulv. Vi har sterke merkevareleverandører som Kährs, Moelven, Saga RBI, og Berry Alloc.

Les mer
Grand Avenue

Grand Avenue kolleksjonen leker med romfølelsen vår, helt i tråd med dagens trender. Med sine ekstra store bord og diskré oiledtouche eller trestruktur gir den gulvet en ny dimensjon. 

Les mer
Klar for grillgjester?

Grillsesongen er i gang, og mange venter storinnrykk ila de neste dagene. Vi har griller i alle former og fasonger. Sjekk ut den spennende nye leverandøren Morsø, eller velg blant Webers store sortiment. Er du på jakt etter utepeis? Det har vi også!

Les mer
Treverk til utendørs bruk

Når vi skal velge treverk til utendørs bruk må vi ta noen ekstra hensyn for at resultatet skal bli bra. I tillegg til at trematerialene skal se flott ut, er det viktig at treverket tåler belastningen det blir utsatt for over tid.

Les mer
Hvordan legge stein i hagen

Det er både vakkert og praktisk med stein i hagen. Markstein og heller i betong er dessuten lette å legge. Man finner de ulike produktene i forskjellige farger og størrelser, alt for å sette ditt personlige preg på hagen. Gjør et solid grunnarbeid før du legger steinen, og du vil få et meget bra sluttresultat.

Les mer
Camo - gjør skruene usynlige

Camo er et system for kantinnfesting ved montering av terrassebord. Skruene blir skjult, og er ikke synlige på overflaten. Camo skrumal er laget for å fungere med spesialdesignede Camo-freseskruer.

Les mer
Vi hjelper deg å planlegge din terrasse

Vi ønsker at du som kunde skal bli fornøyd med resultatet av ditt prosjekt. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med ditt prosjekt og dine drømmer, om terrasse, et perfekt utemiljø, eller fasade.

Les mer
Hvordan bygge terrasse

I vårt sortiment på terrassebbord finner du Kebony som er vedlikeholdsfritt, Moelven som har en rekke valgmuligheter innen naturprodukteri heltre,  Alvdal med sine varianter av særegne impregnerte terrassebord, og kompositt fra Fiberon, som er et slitesterkt og vedlikeholdsfritt terrassegulv av komposittmateriale.

Les mer
Forleng sommerkveldene med utepeis

Uteliv - Utepeiser/griller gjør ikke bare vinteren varmere - de gjør også sommeren lengre og terrassen flottere. Morsø sine utepeiser/griller danner sentrum for enhver hyggelig kveld på terrassen med den fantastiske ilden og de hyggeskapende flammene. Et design som virkelig skiller seg ut.

Les mer
Enkel løsning med stor effekt - lystunnel fra Velux

VELUX har utviklet lystunneler som gjør akkurat den jobben et vindu kunne ha gjort – lyse opp mørke områder. Har du et tak har du nemlig dagslys over alt hvis du vil.

Les mer
Årets Forbrukerselger 2017

Siv var en av tre nominerte.
– Det er salgsavdelingen hos Sigdal som står for nominasjonene.

Les mer
Årets nye utefargekart fra jotun

Et godt fargevalg er essensielt for å trives i og omkring hjemmene våre. Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på 72 utendørsfarger, spesielt utviklet og utvalgt av Jotuns dedikerte fargeeksperter. 

Les mer
Jotuns nye fargeapp

Appen Jotun ColourDesign hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Et supert planleggingsverktøy for deg som skal male ute eller inne

Les mer
Sov godt med nytt tak!

Kostnader knyttet til skifte av tak kan være høye, og det er viktig å snakke med eksperter på området i forkant av prosjektet, så du vet hva du blir nødt til å betale for og for å få en mer detaljert forståelse av hva ting vil koste. Ski Bygg samarbeider med Follo tak og vedlikehold, og vi gir deg et komplett tilbud på jobben.

Les mer
Interiør med sjel

Kombiner treverk med andre materialer for å skape kontraster i interiøret. Da kommer treverkets naturlige varme til sin rett. - Les mer om hvordan du lykkes med tre i hjemmet,  samt mange andre spennende artikler om alt fra gulv til panel og listverk.

Les mer
Slipp dagen rett inn i boligen- Velux takvindu

Dagslys og frisk luft er viktig for trivsel og velvære. Naturlig oppvarming fra solen reduserer strømutgiftene.  Når våren har blitt til sommer og det er behov for å regulere lys og varme er det smart å montere utvendige screens, som stopper mye av varmen fra solens stråler.

Les mer
Takrenner og taksikring

Når du først skifter tak, kan det samtidig være verdt å skifte beslag og takrenner, samt sørge for god snøsikring. 

Les mer
Takshingel eller takpapp?

Takpapp, tenker mange når de egentlig mener takshingel. Men, du kan vanskelig finne et ord som dårligere beskriver Isola Takshingel enn "papp".

Les mer
Dempelist som gjør det umulig å smelle med dørene

For bare et par hundrelapper ekstra kan du for eksempel få en karm med dempelist som gjør det umulig å smelle med dørene, uansett hvor dårlig humøret måtte være...

Les mer
Dette er massivtre

Massivtre er på mange måter vår moderne tids svar på lafteteknikken som har preget norsk byggeskikk i over tusen år.

Les mer
Ski Bygg Gruppen satser på massivtre

Ski Bygg Gruppen har gått tungt inn i Splitkon AS som bygger en ny fabrikk for produksjon av CLT-elementer i Åmot i Buskerud. Fabrikken skal produsere massivtre i storformat opp til 16 meters lengder, 3,6 meters bredde og 30 cm
tykke.

Les mer
Til værs med Ski Bygg

30 år etter at tårnet i Gaupesteinmarka i Ski raste sammen av dårlig vedlikehold har en gjeng mannfolk sørget for å reise et nytt 12 meter høyt tårn. Ski Bygg har sponset med gratis materialer og dugnadsgjengen satte opp tårnet i løpet av
halvannen måned.

Les mer
Boligmappa- boligens servicehefte

Boligmappa er det eneste servicehefte for bolig som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Du som boligeier kan loggføre egeninnsats og legge inn kvitteringer, bilder og annet nyttig. Siden boligmappa følger boligen ved et salg, er det lurt både for deg og fremtidige eiere.

Les mer

Vare 1 til 50 av totalt 157

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Bruk stigende rekkefølge