Siemens sitt StudioLine sortiment på integrerte hvitevarer inneholder produkter som har det aller siste innen teknologi og innovative funksjoner i tillegg til en utsøkt design. Av disse ønsker vi å trekke frem disse to modellene.

HM876GDB6S - Integrert stekeovn med mikro.
I denne ovnen får du ikke bare nevnte mikro og muligheten til å kombinere mikro med stekefunksjonene for rask tilberedning av maten. Den har også pyrolyse rengjøring og steketermometer med flere avlesningspunkter slik at du får en sikrere avlesning av kjernetemperaturen selv om du er uheldig å treffe ben eller en fettlomme i maten.
Den har også Siemens sitt lekre nye design på iQ700 serien (lanseres høst 2017)

Siemens_HM876GDB6S

 

EX877LYV1E - 80cm induksjonstopp med fleksible soner.
Her får du en 80cm platetopp med fleksibilitet gjennom Siemens Flexinduction Plus. Du nærmest ingen begrensning i valg av kokekar enten det er en liten smør smelter eller den store fårikål gryta. Sonene tilpasser seg kokekaret og gjør matlagingen enklere. Betjeningen på denne toppen er meget enkelt og responsiv gjennom Siemens DualLightSlider betjening. Du slipper å måtte ergre deg over at ikke toppen reagerer når du ønsker å regulere temperaturen. Den har også flere andre nyttige og morsomme funksjoner du kan få teste hos oss da denne, som de fleste andre toppene, er koblet opp til strøm.

Siemens_EX877LYV1E