Benkeplaten er et av kjøkkenets aller viktigste elementer. Vår designer hjelper deg å velge blant et stort utvalg av materialer og farger, og i våre butikker Mobalpa Ski og Mobalpa Grini har vi store utstillinger av benkeplater i forskjellige materialer, farger og tykkelser. 

 

Benkeplater i lamiat
Skaper et moderne uttrykk, for kjøkken med en utpreget personlighet. Benkeplater i laminat er behagelige å ta på og enkle å vedlikeholde.

Lux laminatbenkeplater
Denne eksklusive håndbearbeidede laminatbenkeplaten er antistatisk og antibakteriell, og sikrer dermed perfekt hygiene. Fenix-dekorene har en helt matt finish og en silkeaktig overflate, mens Futura-dekorene har en mer strukturert overflate gir et autentisk preg.

Benkeplater i Kvarts
I-Kvarts er et tidløst materiale som er hardere og mer slitesterkt enn naturstein, og som ikke krever noe bestemt vedlikehold.

Benkeplater i Corian Dupont
Gå for det ypperste innen estetikk og raffinement med Corian, det eneste materialet som kan brukes til både benkeplaten, veggplaten og vasken – helt uten synlige skjøter. Corian® DuPont™ kjennes mykt mot hendene, er hygienisk og lett å vedlikeholde, og har svært lang levetid.

Benkeplater i massivt tre
Nyt følelsen av å lage mat på et edelt og naturlig materiale! Tre gir kjøkkenet ditt en unik karakter og får en vakker patina med tiden.

 

Benkeplater i rustfritt stål
Den profesjonelle stilen! Rustfritt stål vil gi kjøkkenet ditt et tidløst særpreg. Det er svært slitesterkt og bestandig mot både rust, varme og fuktighet.Hvor kjøper jeg Mobalpa kjøkken?
Mobalpa kjøkken kan du bestille to steder på Østlandet:
Ski Bygg, og Mobalpa Grini, som også eies av Ski Bygg.
Uansett hvilken butikk du velger, så hjelper vi deg med hele prosessen fra A-Å og sørger for at du får det perfekte kjøkkenet som du ønsker deg.