Velkommen til Ski Bygg Meny
5 myter om tapetsering

Skal man virkelig vri tapetstrimmelen rett om man har satt den litt skjevt? Vi tar en nærmere kikk på fem vanlige misoppfatninger om tapetsering.

Les mer
Hvordan male inne?

Male soverom, stue, kjøkken/spisestue, hjemmkontor, gang/entrè, møbler, barnerom, trapp eller tak?
Her finner du enkle arbeidsbeskrivelser og oversikt over riktige produkter.

Les mer
Hver 8. sekk med ved gratis

Kom innom og få ved-kupongkort, så får du hver 8.vedsekk er gratis!

Les mer
Velux Integra - Frisk luft og bedre inneklima

Automatiske takvinduer med regnsensor
Vil du ha maksimal komfort, er VELUX INTEGRA® løsningen.
Et innovativt system for fjernbetjening av vinduer og solskjerming, og du kan åpne og lukke med bare et trykk på fjernkontrollen. 

Les mer
Bli inspirert av Jotuns nye fargekart

Bli inspirert av Jotuns nye fargekart! Et stort team i Jotun har reist verden rundt for å samle inntrykk og fange de viktigste trendene. 

Les mer
Maling og tapet

Velkommen til vår malingsavdeling. i tillegg til alt av farger finner du tapeter, stoffer, samt gave- og interiørprodukter.

Les mer
Velg riktig terrassebord

Når skal du velge vanlig impregnert terrassebord, malmfuru, varmebehandlet. Kebony, kompositt, eller Royal? Hos Ski Bygg jobber det folk i trelasten som kan gi riktige råd. Her er en oversikt over lagerførte terrassebord.

Les mer
Tid for utekos

Fyrer du med riktig ved, kan middagen din bli en opplevelse. Hvis du har prøvd å lage mat i utepeis én eneste gang, har du innsett at det er noe du kommer til å fortsette med resten av livet.

Les mer
Spør oss om stålpipe

Jøtul stålpipe passer alle ovner og ildsteder, er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Standard farger på pipen er svart, grå og hvit, men mot et pristillegg kan du få den i hvilken farge du vil, samt børstet stål.

Les mer
Hva bør du tenke på når du skal velge materialer til din terrasse?

I skandinaviske boliger flyter inne og ute stadig mer over i hverandre. Vi vil være ute når vi er inne, og inne når vi er ute. I hvert fall målt i opplevelse. Vi gjør nemlig alt vi kan for å forlenge den korte sommeren og skape en følelse av at vi befinner oss i naturen, når vi sitter i uterommet.

Les mer
Årets hotteste farger på kledning

Akkurat nå er beis, og da nærmere bestemt en vakker bukett med gråtoner, det desidert hotteste eksteriørproduktet. Man ønsker at strukturen i treverket skal komme frem – det skaper ekstra liv i overflaten.

Les mer
Hvordan bruke terrassebord til utendørs gangveier

Et godt planlagt uterom kan øke en eiendoms verdi med opptil 20 prosent. Og planen bør inneholde en måte å få adgang til uterommet på, det være seg via gangveier, stier eller beplantede områder. Mange velger å utnytte området rundt hjemmet sitt ved å bygge en terrasse, og bruker andre materialer for å knytte sammen de ulike områdene i hagen. Ved å bruke terrassebord til mer enn bare terrassen, kan du spare penger, gi deg selv mindre vedlikeholdsarbeid, og gjøre uterommet mer komplekst.

Les mer
Inspirerende terrasse-ideer

Ifølge en undersøkelse anser et flertall av hus- og bedriftseiere tre som sitt foretrukne materiale for terrasser. Trebord er naturlig vakre og innbydende, og gjør seg godt med de aller fleste bygninger og hager. Her får du noen terrasse-ideer som kan hjelpe deg å skape vakre og bærekraftige tre-terrasser.

Les mer
Har du husket å melde deg inn som VIP-kunde?

Har du husket å melde deg inn som VIP-kunde?

Da får du mange fordeler, inkl. VIP-priser, og dèt kan jo komme godt med!

I 2017 kjører vi også en konkurranse der du kan vinne gavekort à kr 5000,-

Les mer
Velg riktig farge på grunnmuren!

Et velholdt og nymalt hus og en forfalt grunnmur gir ikke et bra helhetsinntrykk. Dessverre er det likevel slik at vi ofte er opptatt av å holde kledningen pen, mens selve fundamentet, går litt i glemmeboken. Grunnmuren er en sentral del av totalopplevelsen av et hus og bør vedlikeholdes i like stor grad som resten av huset. Hvilken farge du velger på grunnmuren har også stor påvirkning på helhetsinntrykket.

Les mer
Hvordan male mur

Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. eks. Leca, Siporeks, betong blokker og tegl. Før du skal male er regelen at muren skal være pusset etter Norsk Standard 3420 hva angår pusskvalitet og antall påkast (lag).

Les mer
Ski Bygg spanderer kjøkken til turisthytte

Den nye DNT-hytta på Høgevarde som åpner den 26. mars, har ikke bare spennende arkitektur på utsiden. På innsiden finner du moderne Mobalpa-kjøkken med LED-lys i skuffene og mye mer, klart for skrubbsultne fjelltur-entusiaster.

Les mer
Hvordan montere fotlister/ gulvlister

Hva slags verktøy trenger jeg til jobben?
Hvordan skal listen monteres? 
Hvilken side skal vendes ut? 
Skal jeg gjære eller bruke hjørneklosser?
Alt dette er med på å gi ulikt sluttresultat.

Les mer
Listverk gjør rommet komplett og elegant

Fotlister- taklister- karmlister - utforinger - hjørnelister - glattkantlister.
Uansett hvor lekkert gulv du har lagt, og hvor fine vegger du har - rommet er ikke komplett før listene er på plass.

Les mer
Foldedør som holder det den lover

Danske Lacuna produserer foldedører som gjør gamle erfaringer med foldedører til skamme. – Sannsynligvis verdens beste foldedør, sier de selv. Lacuna foldedører er laget for å holde i 50 år og er sertifiserte som verdens tetteste og best isolerte.

Les mer
Utvendig panel/ kledning

Det finnes mange varianter av kledning/utvendig panel - malt, beiset, grunnet eller ubehandlet.
Impregnert - royalimpregnert - malm - lerk - termotre,ja til og med brannhemmende kledning.
Her finner du gode tips og råd for hvordan du skal skifte kledning/ utvendig panel.

Les mer
Solskjerming fra Luxaflex

Luxaflex er standard og måltilpasset solskjerming. Rullegardin, plissegardin, alupersienner, trepersienner, liftgardin, Silhouette, Facette, Lamellgardin. insektsnett.

Les mer
Utvending etterisolering

Nå er det enklere å rehabilitere ytterveggene for å øke standarden på boligen. Utvendig etterisolering med Veggplate 31 fra GLAVA® gir bedre komfort i boligen.

Les mer
Program brannverndag!

Ta med familien og tilbring en læringsfull og morsom dag hos Ski Bygg 2.desember!
Vinn gavekort eller sikkerhetspakke, brannbilen kommer, gratis brannhjelm til barna!
Mange gode priser på brannvern- og sikkerhetsprodukter!

Les mer
Inviter naturen inn i varmen med Relieff

Relieffvegg har et helt spesielt preg og mange bruksområder. Relieffvegg spiller på lag med naturen, og er bearbeidet for hånd. Overflaten er enten kløyvet, sagd eller slipt og deretter montert på trefiberplater. Sluttproduktet er innbydende, og leveres i pakker på 1m2.

Les mer
Knirk og kuving

Et gjentagende problem med parkett er klager på at produktet kuver og at det oppstår sprekker mellom stavene. Årsakene kan være sammensatte, men som oftest skyldes reklamasjonene gulvvarme og lav relativ luftfuktighet i vinterhalvåret.

Les mer
1.Juli 2016 åpnet vi Ski Bygg Askim

Fredag 1. Juli  2016 åpnet Ski Bygg sitt nye byggevarehus i Askim. Her var både håndverkerne som har bygget anlegget, eiere, leverandører og ansatte samlet til en høytidelig åpning.

Les mer
Anbefalte avstander på terrassebord

Ski Bygg fører mange varianter av terrassebord der fuktinnholdet varierer. Hvor våte materialene er når terrassen bygges, kan få avgjørende betydning for hvordan terrassen ser ut når det har gått noen måneder…

Les mer
Velg riktig skrue

I dag skrur vi det meste, men bruker vi riktig skrue på riktig sted? Ski Bygg anbefaler at du bruker rustfrie A2 eller syrefaste A4 skruer.

Les mer
Kan vi redde miljøet ved å bruke tre?

Miljø har blitt et viktig tema, i første rekke knyttet til klima og CO2-utslipp. Menneskeskapte klimaendringer har kommet høyere opp på den politiske agendaen fordi vi er bekymret for virkningene dette vil ha. Regjeringens hovedmål er at Norge skal bli karbonnøytralt innen 2030. Dette vil gi store utfordringer for alle sektorer i samfunnet. Bruk av tre som byggemateriale kan gi et viktig bidrag til å nå dette målet.

Les mer
Trelasthandlern Ski Bygg
Valgmulighetene, fagkunnskapen og de sterke merkevarene.
Dette er hvorfor du skal handle hos Ski Bygg!
I artikkelen fra InMagasinet kan du lese mer om oss og hvorfor akkurat disse ordene beskriver oss så godt!
Les mer
Kontakt oss for tegnetime

Sammen tegner og utarbeider vi en detaljert løsning basert på dine ønsker og behov. Avtal gjerne time her: Kontaktskjema eller
tlf 64 85 46 00. 

Les mer
Hvitevarer

Vi har en hvitevareavdeling med eksperter som hjelper deg å velge hvitevarer til ditt kjøkken. Vi har utstilt mange modeller og de fleste er koblet til strøm slik at du kan prøve produktene!

Les mer
Valg av fliser

Fliser har forskjellige egenskaper og det er viktig at flisene du velger passer til ditt bruksområde. Våre medarbeidere kan informere deg om de enkelte flistypenes bruksområder og begrensninger.

Les mer

Byggeteknikk med puss på murverk har gamle aner i Skandinavia helt siden 1200-tallet. For å få en velfungerende pussfasade er det nødvendig å velge riktig produkt i forhold til underlaget.

Les mer
Parkett liker ikke tørt inneklima

Oftere enn før oppleves problemer der parketten kuver eller sprekker opp.
Årsaken er for tørt inneklima. Nå er det normalt med gulvvarme som energikilde i tillegg til balansert ventilasjon. Det blir det problemer av.

Les mer
Helt konge med royal

Royal impregnert trevirke er en linoljebehandlet cu-impregnert furu. Impregneringen skjer under trykk og varme i en prosesstank. Under oljebehandlingen blir trevirket ettertørket. Det sprekker derfor mindre opp enn ubehandlet eller tradisjonelt impregnert trevirke.

Les mer
Panel tørket til 8%

Norrlands Trä har sett forskjellen på trevirke og produserer panel som er tørket ned til 8 prosent fuktighet. Det gir en svært god stabil kvalitet optimalt tilpasset vårt inneklima. Blant annet reduseres faren for kvistgjennomslag i overflatebehandlingen.

Les mer
Listverk og stilarter

Hos Ski Bygg lagerføres det listverk, hvorav et tilnærmet fullsortiment i sveitserstil, kjerneprodukter i klassisk stil, og noen utvalgte lister i Rokokkostil.

Les mer
Rehabilitering av Nordby gård

Bodil og Georg Sverdrup som bor på Nordby gård er i gang med å rehabilitere det gamle hovedhuset utvendig. De har fokus på å beholde den orginale stilen, så byggestilen skal være lik slik huset var når det ble bygd på 1820-tallet.

Les mer
Møbelbad eller standardisert bad?

Badet er kanskje det rommet i huset som blir mest brukt. Derfor stilles det store krav til både kvalitet, funksjonalitet og ikke minst, til trivsel. Hos Ski Bygg kan du boltre deg i muligheter. Spennet er stort, og vi har muligheten til å tilpasse innredningen etter dine ønsker.

Vi kjenner lover og regler og kan gi deg gode råd om hva du selv kan gjøre, og hva du bør overlate til en profesjonell håndverker.

Les mer
 Vedlikeholdsfrie utemøbler i sedertre

Her er sommerens røffe hagemøbler for deg som liker det rustikt, landlig -og vedlikeholdsfritt. Sedertre var de nordamerikanske indianernes foretrukne treslag gjennom årtusener. Det inneholder et råte- og soppforebyggende stoff, som gjør at treet kan brukes ubehandlet, og oppnå en levetid på over 30 år.

Les mer
ET-T: Konstrukssjonsskrue fra Essve

Når du skal føye sammen trekonstruksjoner og ikke vil ha synbar montering, er ESSVE ET-T konstruksjonsskrue et sikkert valg. Konstruksjonsskruen har høye holdfasthetsverdier og er beregnet for tyngre trekonstruksjoner. Den unike gjengestigningen trekker trevirket sammen og gir høy stabilitet og holdfasthet.

Les mer
Festemateriell

Hos Ski Bygg finner du du kvalitetsprodukter på festemateriell. Vi har lim, fugemasse, spiker, skruer, bolter og beslag -alt du trenger for å få jobben gjort.

Les mer
På tide å skifte tak?

Ski Bygg kan hjelpe deg med å skifte tak. Vi følger deg gjennom hele eller deler av prosessen slik at jobben blir enklest mulig for deg. Vi har stor takutstilling, både i butikken og i vårt uteområde. Det er mye tilbehør som også må til; snøsikring, stiger etc. Vi gir deg et komplett tilbud.

Les mer
Fyr riktig

En ovn produsert etter 1998 er rentbrennende og slipper ut 90% mindre partikler og gir 30% mer varme pr. kubbe. Det anbefales derfor å bruke en ovn av nyere dato.

Les mer
Innerdører

Ski Bygg har valgt to kvalitetsleverandører på innerdører: Swedoor og Scanflex. Til sammen representerer disse to et bredt utvalg i materialer, design og tekniske løsninger.

Les mer
Overflater på gulv

I Norge er det vanlig med mattere gulv enn ellers i Europa. Derfor står valget for de fleste mellom olje og mattlakk. Salget av oljede gulv har vokst kraftig de siste årene, men den tekniske utviklingen på lakk har ført til at begge overflatebehandlingene nærmer seg samme utseende.

Les mer
Hvordan legge gulv

Et moderne tregulv krever et undergulv som er plant innenfor de krav som er nedfelt i Norsk Standard. De vanligste undergulvene i dag er betong eller spon-/trefiberplater på bjelkelag.

Les mer
Hva skal gulvet koste?

Hva skal gulvet koste? I dag kan du i prinsippet få akkurat det gulvet du ønsker deg, gjerne spesialtilpasset dine individuelle ønsker.

Les mer

Vare 1 til 50 av totalt 55

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Bruk stigende rekkefølge