Fire utstillingsporter fra Hörmann er nå på plass hos Ski Bygg. Vi selger komplette leddportløsninger inkludert kvalifisert montering. Leverandøren har et godt apparat for montasje og oppfølging.


Kampanjeperiode 12 - 30.oktober!

 

 

Hörmann-merket er i dag en ekte kvalitetsgaranti.
Familiebedriften har mer enn 75 års erfaring med produksjon av garasjeporter og portåpnere. Med mer enn 20 millioner solte porter og åpnere er bedriften blitt markedsleder i Europa, opplyser Fredriksen.

Patenter
Alle port- og portåpningskomponenter utvikles og produseres av Hörmann selv, og er perfekt tilpasset hverandre. I tillegg er de testet og sertifisert av uavhengige og anerkjente institutter. De produseres i Tyskland etter kvalitetsstyringssystemet DIN ISO 9001 og oppfyller alle krav i EU-standarden 13241-1.

Høyt kvalifiserte Hörmann-medarbeidere arbeider intensivt med nye produkter, stadig videreutvikling og forbedring av detaljer. På denne måten skapes det patenter og produkter som Hörmann er alene om på markedet.

Garanti
Langtidstester under realistiske forhold sikrer velprøvde serieprodukter med Hörmann- kvalitet. Takket være fremragende tekniske løsninger og en kompromissløs kvalitetssikring gis det 10 års garanti på alle leddporter og 5 års garanti på alle Hörmann garasjeportåpnere.

Harmonisk
Hörmann garasjeporter kjennetegnes av en nøyaktig og jevn profilinndeling. Seksjonene er så perfekt formet at overgangene praktisk talt er usynlige når porten er lukket. For et harmonisk og helhetlig utseende er avstandene mellom de enkelte speilene på Hörmann leddporter nøyaktig like i høyden. Dette oppnås med like høye seksjoner over hele portens høyde. De horisontale avstandene mellom speilene i en seksjon er også enhetlige, noe som gir et jevnt helhetsbilde på garasjeporten.