For å få den optimale garderobeløsningen er det lurt å bruke litt tid på å analysere hvilke behov og ønsker du har. Løsningene skal ikke bare romme klær og ting. De skal også passe inn i rommet, være praktiske og se pene ut.

Slagdører, skyvedører eller begge deler?

Det er ikke nødvendigvis noe enten eller, men kan like gjerne være både og. Det viktigste er at du får den løsningen som er mest funksjonell for deg og hos deg.

Velger du slagdører, får du løsninger med møbelfølelse fra Sigdal og Mobalpa. Du kan få de samme frontene som på kjøkkenet og få en gjennomført stil med den samme valgfriheten i materialer og stilarter. Med dagens åpne løsninger kan det gi et flott helhetlig uttrykk. Velger du skyvedører fra vår lokale leverandør Rival, får du større valgmuligheter i høyde, bredde og dybde. En skyvedørsgarderobe skreddersys til ethvert rom, uavhengig av takhøyde, og glir naturlig inn som en del av rommet.
Skyvedørene er plassbesparende, og innredningsmulighetene er nær sagt uendelige med en rekke spennende og praktiske spesialfunksjoner.

Hvordan kjøpe garderobe

Det kan være vanskelig både å definere sitt eget behov for oppbevaringsplass og å finne de riktige produktene til å dekke dette behovet. Våre garderobe-konsulenter har lang erfaring i å analysere behov, se mulighetene og gi råd om innredninger og løsninger. Ta med deg hustegningen eller en målsatt skisse, så utarbeider vi forslag til løsning sammen med deg. Det skal velges hyller, stenger, bukseutdrag, skolagringer og tilbehør som passer deg, dine klær og ting best, og det skal velges fronter som passer inn i rommet.Går du for våre løsninger, kommer vi hjem til deg for å ta kontrollmål og ønsker du det, så monterer vi selvfølgelig.

Innredningsmuligheter

Her ser du noen av innredningsmulighetene du finner utstilt i vår garderobeavdeling. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy den løsningen som passer deg.

 

garderobe

 

Begreper


Når du bygger eller kjøper nytt, dukker det opp ord og utrykk som du kanskje har hørt, men egentlig ikke vet hva betyr. Det er mange valg å ta stilling til, derfor har vi laget en forklaring på noen av de viktigste begrepene vi bruker, så du skjønner hva vi snakker om.


Soft Close    Demper med selvinntrekk. Parkerer dørene elegant og lydløst.
Posisjonsfjær    Plasseres der du ønsker at døren skal stå i lukket tilstand.
Endestopper    Stopper skyvedøren før den «smeller» i vegg eller sidegavel.
Walk- in Closet    Garderoberom.
Møbelinnredning    Sidevegger, hyller etc. i finer eller melamin. Kan inneholde både tette skuffer og trådkurver.
Trådinnredning    Stativ, kurver og hyller i stål.
Trådkurver    Kurver som glir i sporskinner.
Roller kurver    Kurver med hjul på kurv og skinne.
Roller glide kurv    Standard kurv med plastklips i skinnene.
Gitterhyller    Uttrekkbar fast hylle med trådramme.
Skreddersøm    Perfekt tilpassing i rommet.
Basic innredningsseksjoner    11 ulike standardseksjoner som kan kombineres med hyller og garderobestenger.
Flexi Innrednings moduler   22 ulike moduler som settes sammen til din helt egen oppbevaringsløsning.
Slagdør    Sidehengslet dør.