Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik fargeopplevelse, og som vil utgjøre en stor forskjell på et helt hus. OPTIMAL OptiWhite fås i alle Jotuns mest populære hvitfarger.

De mest populære hvitfargene
- Nøytrale og grå hvittoner: Jotun 9918 KLASSISK HVIT og Jotun 1622 REFLEKSJON
- Svakt gylne hvittoner: Jotun 1624 LETTHET og Jotun 10784 SKYGGEHVIT
- Lune hvittoner: Jotun 1001 EGGHVIT og Jotun 1376 FROSTRØYK
- Gulaktige hvittoner: Jotun 1453 BOMULL og Jotun 1574 KALKSTEN
- Varme hvittoner: Jotun 1105 VILLAHVIT og Jotun 0471 LYS ANTIKK

 

Beskytter treverket og tørker raskt
Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp og alger. Beskytter treverket mot sollysets nedbrytende virkning og gir en meget god værbestandighet. Beholder farge og glans over lang tid, tørker raskt og er enkel å påføre.Hold huset hvitt og vakkert lenge

Huseiere med hvite hus opplever det krevende å holde huset hvitt og rent over tid. Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. OPTIMAL OptiWhite er spesialutviklet for hvite hus, med ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp. Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger.

  

 

Maling kan desverre ikke kjøpes i nettbutikken, men alle våre avdelinger selger OptiWhite.

 Se hele vårt malingssortiment her!For norske værforhold
Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet og produsert i Norge, Jotun har Nord-Europas største forskningslaboratorium for maling.

 

Velg riktig farge på grunnmuren!
Et velholdt og nymalt hus og en forfalt grunnmur gir ikke et bra helhetsinntrykk. Dessverre er det likevel slik at vi ofte er opptatt av å holde kledningen pen, mens selve fundamentet, går litt i glemmeboken. Les mer om riktig farge på grunnmur her!