Det er mange grunner til å benytte Nativo® Trefiberisolasjon fra Hunton.
Det er et naturlig produkt produsert av en fornybar råvare. Effekten trefiberisolasjon gir kan sammenlignes med det man opplever i tømmerhytter – et lunt og behagelig inneklima med en jevn temperatur. Isolasjonen er enkel å montere, er allergivennlig, og er et byggeprodukt som vil vare i generasjoner.

Trefiberens evne til å lagre varme gir stabile innetemperaturer, kombinert med minimalt behov for tilførsel av energi til oppvarming eller nedkjøling. Det at isolasjonen er laget av trefiber gjør at den har unike egenskaper når det gjelder fukt. Den evner å ta opp, transportere og avgi fukt fra konstruksjonen i mye større grad enn andre isolasjonstyper. Faktisk betyr dette at man ikke er like avhengig av en tett innvendig dampsperre når man velger trefiberisolasjon som man er med andre isolasjonsmaterialer. I stedet for en tett plast kan en pustende dampbrems benyttes. Dette bidrar til et friskt og behagelig inneklima.


Trefiberisolasjon er enkel å jobbe med, og gir ikke kløe eller svie ved montering. Den er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk og er et solid produkt som vil vare i generasjoner.Det er mange grunner til å benytte nativo trefiberisolasjon. Det øker bokomforten samtidig som den bidrar til å forbedre energibalansen i huset. Trefiberisolasjonen fra Hunton utmerker seg med gode fukthåndterende og varmelagrende egenskaper, og bidrar til et friskt og behagelig inneklima. Isolasjonen er enkel å bearbeide, er allergivennlig, behagelig og aldringsbestandig – dette er et byggeprodukt som vil vare i generasjoner.

 miljøvennlig trefiberisolasjon miljøvennlig trefiberisolasjon

Vi trenger en helhetlig tilnærming til miljø, og Hunton har i sine produkter fokus på dette hele vein fra flis til forbruker.

Varmelagring - best i alle temperaturer
Høy varmelagringskapasitet gir jevnere og varmere temperaturer innendørs om vinteren, og jevnere og svalere temperaturer innendørs om sommeren. Les mer

Inneklima - opplev forskjellen
Innemiljøet vårt er viktig for god helse og trivsel. Vi oppholder oss mer innendørs enn noensinne, og da er det avgjørende at innemiljøet både hjemme, i barnehager og på skoler og arbeidsplasser, er godt. Les mer

Helse - tre er et naturlig og pustende materiale som bidrar til god helse
Trefiberisolasjon produseres av gran. Tre er et naturlig og pustende materiale som bidrar til godt innemiljø og bedre helse.. Les mer

Brannhemmende - dokumentert trygghet
Ingen av dagens godkjente mineralullprodukter brenner, og forskjellen er derfor om de smelter eller forkulles ved brann.
Les mer

Naturlige råstoffer - av naturen, for naturen
Trefiberisolasjon er et bærekraftig produkt laget av naturen, for naturen. Produktet må i motsetning til mineralull ikke deponeres, men er 100% gjenvinnbart. Les mer

Karbonfotavtrykk - bærekraftige byggløsninger
Hvert år binder den norske skogen omtrent 25 millioner tonn CO2. Uttaket og bruken av trevirke fra skogen binder ytterligere 10 millioner tonn CO2. Les mer

 miljøvennlig trefiberisolasjon


Ski Bygg og miljøfokus
Du kan kjøpe miljøvennlige produkter fra Hunton i vår nettbutikk eller lokale avdelinger.
For Ski Bygg er miljø et viktig tema, og samtlige av våre avdelinger ble sertifiserte miljøfyrtårn i 2017, med alle de tiltak det innebærer. Vi jobber hele tiden med nye tiltak for miljøforbedring, og det har et høyt fokus hos oss i alle prosesser.

Andre saker:
- Hvordan redde miljøet med å bruke tre!

 - InMagasinet 2016: "– Ski Bygg er opptatt av miljøaspektet – å leve grønnere. Vi er veldig opptatt av hvordan vi kan bidra til å utvikle morgendagens bolig med byggetekniske løsninger. Boligen skal være både energieffekt og gode å bo i."
Les hele artikkelen her!

- Byggmesteren 2018: "Bygget i Ski er et grønt pilotprosjekt med samvirke mellom massivtre vegger og tak samt et bæresystem av limtre" Les hele artikkelen her!