Ta naturen på alvor med beis! 
Akkurat nå er beis, og da nærmere bestemt en vakker bukett med gråtoner, det desidert hotteste eksteriørproduktet. Man ønsker at strukturen i treverket skal komme frem – det skaper ekstra liv i overflaten. TREBITT 9075 Røykgrå er en klassiker. Den er perfekt på nye, minimalistiske hus, funkishus og arkitektur med rene, enkle linjer. Det samme gjelder TREBITT 683 Sotgrå  – begge er kjempepopulære og passer like godt på hytta som i storbyen. Vi ser også en trend i at folk ønsker seg dypere og mørkere grånyanser – der seiler TREBITT 9061 Jernvitrol opp som en vinner.

 
Vegg: TREBITT 9075 Røykgrå.  Staffasje: Jotun 1376 Frostrøyk 

 

Rødt, blått eller sobert grått? Alt er mulig med maling!
Mørke fargetoner har fått et oppsving på malingsfronten. Jotun 9925 Bergknatt har en dyp blåtone og blir flott sammen med knallgul og oransje staffasje. Inngangsdøren eller en koselig benk malt i gule Jotun Livlig 10462 eller oransje Jotun Effekt 2825 er topp.


Vegg: Jotun 9925 Bergknatt, Dør: Jotun 10462 Livlig

 

Også rødt har fått sin renessanse. Jotun 2746 Mørk Rubin nydelig i kombinasjon med dører og karmer i fargen Jotun 1024 Tidløs.

 

Skal du velge safe, er gråtoner fra de lyseste til de mørkeste midt i blinken. Jotun 1973 Antikkgrå og Jotun 1434 Labrador holder stadig koken blant norske huseiere, og er lekre med detaljer i Jotun 1001 Egghvit og Jotun 1462 Grå skifer.


Vegg: Jotun 1973 Antikkgrå, Staffasje: Jotun 1001 Egghvit

 

Se film: Hvordan beide vegg!

Se film: Hvordan beise tidligere behandlet terrasse

Se film: Hvordan beise ubehandlet terrasse

Ski Bygg har alt du trenger til malejobben og du kan sjekke lagerbeholdning i din nærmeste butikk, her på nett.
Alt du trenger av pensler, underlag, tape etc kan du kjøpe her i vår nettbutikk og få levert hjem, eller hente i butikk.

Lykke til med ditt prosjekt!

 

Kilde: Jotun