Rival har innredning og skyvedører som vi skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Stort utvalg og flott utstilling

Ski Bygg har ny flott gardeobeutstilling. Her viser vi ulike fronter og gir deg inspirasjon og tips til gardeobeløsninger og innredning.Tre, aluminium, stål eller glass? Først og fremst må en se til at omramming og fyllinger står til eksisterende materialer i rommet. En skyvedørsfront fra Rival kan være diskret i bakgrunnen eller fremstå som en aktiv del av møblementet i rommet.

Personlig behov og stil er retningsgivende for de produkter som velges.

  • Skal jeg henge opp mye klær eller skal de ligge i hyller?
  • Trenger jeg plass til sko?
  • Og hva med speil – inne i skapet eller utenpå?


Uavhengig av dette, og om man er klassisk eller moderne, leveres alle produkter etter dine mål og ønsker, ferdig tilpasset og klar til montering. Ønsker du hjelp til å montere garderoben kan vi hjelpe deg med det.

Alle Rival skyvedører lages etter dine mål og ønsker, det blir ingen tillegg i prisen for å lage dørene til dine mål. Det er kun skrådører som får et ekstra produksjonstillegg for ekstra beslagsvare.

Rival innredningssystemer lages nøyaktig etter mål, men unntak av trådvareprodukter. Skuffer, hyller og sidevegger; alt lages på mål.

rival garderobe