Super NYHET til deg som vil se ditt nye kjøkken "live" hjemme i ro og mak. Som første produsent i Europa kan Sigdal nå vise deg en virkelighetstro 3D-animasjon av ditt nye kjøkken, akkurat slik det kommer til å se ut i ditt eget hjem.

Alt du trenger å gjøre, er å lage en målsatt skisse av kjøkkenrommet og ta med til hit til Ski Bygg.
Når du har bestemt deg for en modell du liker, lager Sigdals kjøkkendesigner en tegning i vårt tegneprogram basert på dine mål og preferanser.

NYHETEN består i at datategningen konverteres til en 3D-animasjon som viser en naturtro utgave av kjøkkenet. Du tar på et par VR-briller, og vips!... kan du bevege deg rundt i ditt nye kjøkken, og oppleve det fra alle kanter, slik det kommer til å se ut ferdig montert hjemme hos deg.

Du vil kjenne deg igjen med tanke på rommets form, plassering av vinduer, våtsone mm. Den store forskjellen, er at det du ser under visningen, er ditt NYE kjøkken. Det føles som å være der!

Åpner ikke filmen seg? Klikk her!

Din kjøkkendrøm starter hos Ski Bygg. Vi følger deg hele veien fra ide til ferdigstillelse, og du kan være trygg på at du får det kvalitetskjøkkenet du ønsker deg. Start reisen i dag, bestill kjøkkentime her!