Velkommen til Ski Bygg Meny

Personvernerklæring for Ski Bygg AS org.nr. 956 239 605

Personvernerklæring for Ski Bygg AS org.nr. 956 239 605
Når du handler på din konto på Ski Bygg AS og/eller bruker våre nettsider, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg på hvordan vi behandler dine opplysninger. Her kan du lese om hva vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker opplysningene til. 

Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. Opplysninger om hvilke varer du handler anses også som personopplysninger.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?
Ski Bygg AS er ansvarlig for all håndtering av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester og har et ansvar for å følge norsk lovverk og Personopplysningsloven.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

  • Opplysninger du selv oppgir
    • Navn, adresse, telefonnummer mv slik du fyller det ut i kundeskjemaet eller oppgir til en av våre selgere ifm tilbud og bestillinger
    • Hvilke varer du handler hos oss i de tilfellene der du handler som navngitt kunde ved hjelp av din konto
    • Opplysninger vi samler inn om deg
      • Dersom du handler på en kredittavtale hos oss lagrer vi informasjon knyttet til den innvilgede kredittgrensen, annen informasjon som vi får tilgang til i forbindelse med kredittvurdering lagres ikke i våre systemer
      • Bruksmønsteret ditt på våre nettsider – eks hvilken teknologi du bruker, hvilke produkter du ser på og hvor du geografisk befinner deg

 

Å dele informasjon med oss er frivillig. Dersom du ønsker å handle på Ski Bygg AS uten å legge igjen personopplysninger står du fritt til å gjøre dette gjennom å handle anonymt i kassen, men vi har ikke mulighet til å gi deg de betingelsene som er knyttet til vårt kundekontoprogram dersom du velger å gjøre dette. Informasjonen lagres enten i våre databaser eller på enheten du bruker (pc, mobiltelefon etc.) i form av informasjonskapsler. Informasjon som lagres i våre systemer og databaser er underlagt våre rutiner for informasjonssikkerhet og tilgangskontroll.

Informasjon fra andre kilder
Vi mottar informasjon fra kunder og andre tredjeparter som hjelper oss å analysere bruken av Ski Bygg og forbedre tjenestene våre. En annonsør kan for eksempel gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en reklame hos oss.

Hva brukes informasjonen til?
Vi jobber hele tiden for å gi deg en tilpasset og god opplevelse av Ski Bygg. Her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  1. Levere våre varer og tjenester ihht til de avtalene vi inngår med deg
  2. Hjelpe deg ved å ta vare på kjøpsbevis i våre systemer dersom du skulle få behov for kvittering i ettertid
  3. Tilfredsstille de kravene som stilles til oss gjennom gjeldende lovverk for regnskap og skatt
  4. Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk
  5. Hvis du har gitt oss samtykke til det, tilpasse kommunikasjonen med deg som kunde slik at vi kan gi deg mer relevant informasjon og tilbud

 

Markedsføring og spørreundersøkelser
Vi kan sende deg tilbud om produkter og tjenester på e-post eller andre typer meldinger. Du kan velge å takke nei til dette når som helst ved å trykke på «unsubscribe» i siste mottatte nyhetsbrev. All markedsføring vi sender ut på denne måten følger markedsføringsloven.  

Deles informasjonen med andre?
Opplysninger om deg og din bruk av tjenestene deles ikke med andre selskaper, men vi kan bruke tredjeparter til å utføre tjenester på våre vegne.

Hvordan kan jeg oppdatere personopplysninger
Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige. Du kan oppdatere opplysningene på «min konto» på våre nettsider eller ved å ta kontakt med personalet i en av våre butikker, enten i butikk, på telefon eller mail.

Sletting av personopplysninger
Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen med mindre det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapsloven. Vi har omfattende rutiner for sletting og anonymisering. Du kan selv be om å få fjernet opplysninger fra din brukerprofil så langt dette lar seg gjøre innenfor gjeldende lovverk. 
Hovedregelen er at personopplysninger lagres maksimalt i ti år.

Gjennomføring av endringer
Vi vil i blant kunne oppdatere vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i gjeldende lovverk eller vår bruk av personopplysningene. Ved større endringer vil vi informere om dette på våre hjemmesider.

Kontaktinformasjon
Dersom du har spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysninger kan du ta kontakt med oss på telefon 64 85 46 00 eller post@skibygg.no