Velkommen til Ski Bygg Meny

Proffe folk. Proffe produkter

Vi har vært her siden 1919. Gjennom snart 100 år har vi lært at de valgene vi gjør i forhold til sortiment er med på å sikre et godt sluttresultat for deg som kunde. Hos oss møter du fagfolk med høy kompetanse på sine respektive områder.
Du får kvalitet i alle ledd, fra den minste spikeren til den største kjøkken-innredningen. Proffene har visst det lenge. Og stadig flere av dem handler her hos oss. For de vet at vi leverer når vi skal, at vi har det de skal ha, og at vi er til å stole på.

Bare kjente merkevarer

Det finnes ikke noe som heter Ski Bygg-kjøkkenet. Ikke Ski Bygg-parkett heller.
Våre kjøkken heter Sigdal og Mobalpa. Parketten vi selger kommer fra Haro og Kährs. Vi holder oss til gode merkevarer av høy kvalitet, produkter som i årevis har bevist at de duger. Fordi vi mener at alt du gjør, alt du kjøper, enten det handler om nybygg eller oppussing, skal øke verdien av boligen.

Vi har alt. Men ikke fra alle

Vi velger våre leverandører med omhu. Vi kvalitetssikrer dem og velger produkter hvor pris og kvalitet står i forhold til hverandre.
Og vi tør påstå at vi har alt. Alt du trenger til innredning av boligen. Alt innenfor kjøkken, innredning, benkeplater og hvitevarer. Det samme med garderobe, bad, gulv og dører. Men vi har ikke alle merker. Bare de vi mener er best. Ikke fordi vi mener andre merker enn våre er dårlige, men fordi vi heller vil være veldig gode på noen få merker enn middels gode på mange.