Velkommen til Ski Bygg Meny

Vågal og fargesterk - eller nøytral og trygg?

Tapet kan gi deg akkurat den ansiktsløftningen du ønsker for din bolig. 
Uansett om du velger vågal og fargesterk - eller nøytral og trygg, så får du levende flotte vegger som gir rommet ett helt unikt uttrykk.

Ski Bygg fører tapet fra blant annet Omexco, Sanderson, Harlequin, Ejffinger, Novalin, Morris og Co, Mr Perswall Borge, Storeys.
I vårt opplevelsessenter inviterer vi deg inn i vårt inspirerende fargesenter. Vi kan garantere deg at du finner noe du liker, i en av våre over hundre tapetbøker, som du i tillegg kan låne med deg hjem for å bla i fred og ro. 
Her finner du alt fra flotte designtapeter, overmalbar tapet med forskjellige strukturer, miljøstrie og våtromstapet.

Våre medarbeidere hjelper deg gjerne med planleggingen, og enten det gjelder maling eller tapet, har vi den fagkompetansen som trengs for å hjelpe deg å ta riktige valg til din bolig.

Siste nytt

Låne tapetbøker

Låne tapetbøker

Ski Bygg fører tapet fra blant annet Omexco, Sanderson, Harlequin, Ejffinger, Novalin, Morris og Co, Mr Perswall Borge, Storeys. I vår malings- og tapetavdeling har vi over hundre tapetbøker som du kan låne med deg hjem.

Recover og fiberduk

Recover og fiberduk

Du har satt opp vegg av gips eller sponplate, og ønsker et slett og fint resultat. Hva skal du bruke, og hvordan skal du gå frem?

Hvordan tapetsere - så enkelt er det!

Hvordan tapetsere - så enkelt er det!

Å tapetsere er faktisk ikke så vanskelig som mange tror. Her får du både huskelisten over hva du trenger av utstyr, samt steg-for-steg monteringsanvisning.

Hva betyr tapetsymbolene?

Hva betyr tapetsymbolene?

Kan man henge opp tapeten uten å ta hensyn til mønster eller forskyvinger?  Tåler den å bli tørket av med våt klut, eller er den kanskje 100% vaskbar? Lær deg alle symbolene her.

Tapetbrosjyre Borge

Tapetbrosjyre Borge

Borge følger alltid med på trendene for å sikre at du har tilgang på tidsriktige tapeter. Bla i den nyeste brosjyren fra Borge tapeter, med et bredt utvalg av stiler som kan gi hjemmet ditt akkurat den ansiktsløftningen som du ønsker deg. 

Våtromstapet

Våtromstapet

Nå kan man enkelt pusse opp bad, toalett og vaskerom med tidsriktige design. I Aqua finner du trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, og tapetene kan også brukes andre steder, feks. over kjøkkenbenken.

Tapetlim for alle typer tapeter

Tapetlim for alle typer tapeter

Sortimentet av vegglim er bredt, ettersom resultatet blir bedre når limet er helt tilpasset til tapettypen.

Storeys tapet

Storeys tapet

Storeys er en av Norges ledende aktører innenfor tapet, og Ski Bygg har et stort utvalg av deres tapeter.

Borge tapet

Borge tapet

Borge er Norges ledende leverandør av tapeter til faghandelen, som også selger også interiørtekstiler til mange butikker rundt i landet, blant annet hos Ski Bygg. De fører kjente merkevarer som Eco Wallpaper, Boråstapeter, Cole & Son og Mr. Perswall.

Intag tapet

Intag tapet

INTAG- Interiøragenturer J.Sveen AS- ble stiftet i 1966 og har et av Norges bredeste utvalg i interiørtekstiler, tepper, gulvbelegg, og tapeter. Ski Bygg fører et utvalg tapeter, som blant annet Sanderson, fra Intag.