Velkommen til Ski Bygg Meny

Tjenester vi kan tilby deg!

Ski Bygg består av mer enn bare produkter.
Vi har et stort  utvalg tjenester, og står klare til å hjelpe deg med det aller meste som er relatert til bygging og oppussing. Kontakt oss gjerne på tlf: 64 85 46 00 / mail: post@skibygg.no om du har spørsmål eller problemstillinger du trenger hjelp til. Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på denne siden.

Siste nytt

Lån med deg vareprøver på gulv

Ofte er det lettere å ta en avgjørelse, når du ser produktet hjemme hos deg selv, der det skal brukes. Vi har et meget bra vareprøver på laminat og parkett som du kan låne med deg hjem. Se vårt sortiment på gulv her!

Hjemkjøring

Noen ganger er det enklere å få transportert varene hjem til døra. Vi har lastebiler som frakter ut varer til både privatpersoner og bedrifter alle ukedager

Kapp av materialer

Våre ansatte hjelper deg med å kutte materialer og bygningsplater for å oppnå et godt resultat.
Spør om pris. Vi har eget kapperom med sag for rettkapp og splitting i tillegg har vi egen vegg montert platesag, for kapp av bygningsplater. Se vårt utvalg innen trelast her!»

Tegner, planløser og monterer garderobeløsninger

Rival har innredning og skyvedører som vi skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Tegner, planløser og monterer kjøkken

Din kjøkkendrøm starter hos Ski Bygg. Vi følger deg hele veien fra ide til ferdigstillelse, og du kan være trygg på at du får det kvalitetskjøkkenet du ønsker deg. 

Befaring og montering - solskjerming

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring, tar nøyaktige mål og gir deg oversikt over mulige løsninger, produkter, materialvalg og kostnader. Gjelder kun Luxaflex solskjerming.

Hjelp med store prosjekter

Vår fagavdeling jobber hovedsaklig med våre proffkunder, men bistår også våre forbrukerkunder som har behov for hjelp med f.eks  planlegging og beregning av store prosjekter.

Låne tapetbøker

I vår maling - og tapetavdeling har vi over hundre tapetbøker som du kan låne med deg hjem. Her kan du lese mer om våre tapeter.

Nøkkelfiling og diverse skilt

Vi filer nøkler, og vi lager husnummerskilt. Vi kan også bestille dørskilt og postkasseskilt til deg.

Retur av EE-avfall

EE-avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Ski Bygg tar i mot dine kasserte elektriske og elektroniske produkter, og sørger for en miljøvennlig håndtering - uten kostnad for deg.

Scanning av fargekode

Vi skanner og blander også din egen farge. Dersom du ønsker samme farge på veggen som f.eks. på dine gardiner kan vi altså fikse det. Henvend deg i vår malingsavdeling, så hjelper vi deg. Se vårt utvalg innen maling her!

Gavekort

Er du på utkikk etter en gave til en du kjenner, men usikker på hva du skal kjøpe? Et gavekort er den ideelle gaven.

Legge tak

Ski Bygg har tett samarbeid med Follo tak og vedlikehold, og sammen hjelper deg med å skifte tak. Vi følger deg gjennom hele eller deler av prosessen slik at jobben blir enklest mulig for deg. Les mer om skifte av tak her!

Leie spesialverktøy

Ski Bygg har et stort utvalg av spesialverktøy som du kan leie til avtalte tider basert på døgn og helgepriser. Her finner du produktoversikt med teknisk informasjon og priser. 

Gratis lån av tilhenger

Har du ikke plass i bilen til materialer du har kjøpt hos oss, kan du låne en tilhenger gratis. Spør i informasjonsskranken i butikken om lån av tilhenger.

Samarbeid med Ski VVS

I forbindelse med renovering av bad samarbeider med Ski VVS, og vi koordinerer gjerne også flislegger og snekker dersom du er interessert i det. 

Lån med deg vareprøver på smartpanel

Ofte er det lettere å ta en avgjørelse, når du ser produktet hjemme hos deg selv, der det skal brukes. Vi har et meget bra vareprøver på smartpanel som du kan låne med deg hjem. I vår nettbutikk ligger kun lagervare, men vi har et stort utvalg i butikk. Se vårt lagerførte sortiment på smartpanel her!

Tegner, planløser og monterer baderomsinnredninger

Bygge baderom kan by på overraskelser og problemer som det kan være bra å få luket vekk tidlig i prosessen. Vi har god erfaring med å se løsninger, og bistår deg gjerne med planlegging og tegning.