Velkommen til Ski Bygg Meny

Ski Bygg består av mer enn bare produkter

Vi har et stort  utvalg tjenester, og står klare til å hjelpe deg med det aller meste som er relatert til bygging og oppussing. Kontakt oss gjerne på tlf: 64 85 46 00 / mail: post@skibygg.no om du har spørsmål eller problemstillinger du trenger hjelp til. Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på denne siden.

Siste nytt

Hjemlevering

Hjemlevering

Noen ganger er det enklere å få transportert varene hjem til døra. Vi har lastebiler som frakter ut varer alle ukedager. Ta kontakt med oss for hjemlevering og pris: post@skibygg.no eller tlf  64854600. Gjelder avd. Ski

Retur av EE-avfall

Retur av EE-avfall

EE-avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Ski Bygg tar i mot dine kasserte elektriske og elektroniske produkter, og sørger for en miljøvennlig håndtering - uten kostnad for deg.

Gavekort

Gavekort

Er du på utkikk etter en gave til en du kjenner, men usikker på hva du skal kjøpe? Et gavekort er den ideelle gaven.

Lei terrassesliper og annet spesialverktøy

Lei terrassesliper og annet spesialverktøy

Ski Bygg har et stort utvalg av spesialverktøy som du kan leie til avtalte tider basert på døgn og helgepriser. Her finner du produktoversikt med teknisk informasjon og priser. 

Gratis lån av tilhenger

Gratis lån av tilhenger

Har du ikke plass i bilen til materialer du har kjøpt hos oss, kan du låne en tilhenger gratis. Spør i informasjonsskranken i butikken om lån av tilhenger.

Få hjelp av vår interiørkonsulent

Få hjelp av vår interiørkonsulent

Tina har mange års erfaring innen tekstil og interiørbransjen, utdannet eksponerings designer / interiørkonsulent, samt dekoratør og søm linja på vgs. Hun har en lidenskap for farger, tekstiler og interiør for å skape et personlig hjem tilpasset ønsker og behov.

Lån vareprøver på gulv mm

Lån vareprøver på gulv mm

Ofte er det lettere å ta en avgjørelse når du ser produktet hjemme hos deg selv, der det skal brukes. Vi har et meget bra utvalg av vareprøver på laminat, parkett og mye annet. Se vårt sortiment her, og kom innom lokal butikk og lån vareprøver.

Kapp av materialer

Kapp av materialer

Våre ansatte hjelper deg med å kappe materialer og bygningsplater for å oppnå et godt resultat.
Spør om pris. Vi har eget kapperom med sag for rettkapp og splitting. I tillegg har vi egen vegg montert platesag, for kapp av bygningsplater. Se vårt utvalg innen trelast her!»

Tegner, planløser og monterer garderobeløsninger

Tegner, planløser og monterer garderobeløsninger

Rival har innredning og skyvedører som vi skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Tegner, planløser og monterer kjøkken

Tegner, planløser og monterer kjøkken

Din kjøkkendrøm starter hos Ski Bygg. Vi følger deg hele veien fra ide til ferdigstillelse, og du kan være trygg på at du får det kvalitetskjøkkenet du ønsker deg. 

Hjelp med store prosjekter

Hjelp med store prosjekter

Vår fagavdeling jobber hovedsaklig med våre proffkunder, men bistår også våre forbrukerkunder som har behov for hjelp med f.eks  planlegging og beregning av store prosjekter.

Låne tapetbøker

Låne tapetbøker

Ski Bygg fører tapet fra blant annet Omexco, Sanderson, Harlequin, Ejffinger, Novalin, Morris og Co, Mr Perswall Borge, Storeys. I vår malings- og tapetavdeling har vi over hundre tapetbøker som du kan låne med deg hjem.

Nøkkelfiling og diverse skilt

Nøkkelfiling og diverse skilt

Vi filer nøkler, og vi lager husnummerskilt. Vi kan også bestille dørskilt og postkasseskilt til deg.

Scanning av fargekode

Scanning av fargekode

Vi skanner og blander også din egen farge. Dersom du ønsker samme farge på veggen som f.eks. på dine gardiner kan vi altså fikse det. Henvend deg i vår malingsavdeling, så hjelper vi deg. Se vårt utvalg innen maling her.

Legge tak

Legge tak

Ski Bygg har tett samarbeid med Follo tak og vedlikehold, og sammen hjelper deg med å skifte tak. Vi følger deg gjennom hele eller deler av prosessen slik at jobben blir enklest mulig for deg. Les mer om skifte av tak her

Samarbeid med Ski VVS

Samarbeid med Ski VVS

I forbindelse med renovering av bad samarbeider med Ski VVS, og vi koordinerer gjerne også flislegger og snekker dersom du er interessert i det. 

Tegner, planløser og monterer baderomsinnredninger

Tegner, planløser og monterer baderomsinnredninger

Å bygge baderom kan by på overraskelser og problemer som det kan være bra å få luket vekk tidlig i prosessen. Vi har god erfaring med å se løsninger, og bistår deg gjerne med planlegging og tegning.